Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Snelle levering
  • 100 dagen retourneren
  • Achteraf betalen
18 Aug 2023

Tent Trading

Over Tent Trading
Tent Trading is de groothandel voor tentverhuurders en de specialist in maatwerk tenten. Sinds 2020 ontwerpt, produceert en verkoopt Tent Trading aluhallen aan tentverhuurders in Europa. Dit zijn tenten met een aluminium frame en zelfdragende constructie. Sinds kort hebben zij dit uitgebreid met staalhallen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een team van 25 personen; van engineers tot productiemedewerkers. 

Tent Trading zorgt altijd dat zij uit voorraad kunnen leveren, maar kunnen ook maatwerk tenten ontwerpen en produceren. Onze productielijn is volledig gedigitaliseerd. Hierdoor weten we precies wat er gedaan wordt, hoelang het duurt en kunnen we vanaf verschillende locaties het proces volgen. Hierdoor weten we precies hoeveel voorraad we hebben en wanneer er geproduceerd moet worden. 

''We zijn erg ambitieus en hebben nog vele doelen voor ogen. Zo zitten wij nu voornamelijk in de Benelux, maar gaan we dit jaar verder gaan uitbreiden binnen Europa'', aldus Iris van Ravenhorst, werkzaam bij Tent Trading.

tent-trading-quote
Ervaring met Wear2work
Tent Trading heeft Wear2work gevonden middels Google. ''Wear2work heeft een groot assortiment en daarnaast wordt er goed meegedacht en is de respons snel. Ook is het erg fijn dat je in de werkkleding- en werkschoenen winkel alles kan bekijken en passen. Ook de mogelijkheid tot de proefpakketten is ideaal.

Producten die Tent Trading eerder bij ons heeft besteld:

tent-trading-bedrukte-kledij

Stel hier je vraag
Stel hier je vraag