Dames werkschoenen

  De vraag naar veiligheidsschoenen dames is de afgelopen jaren enorm gestegen, het aanbod daarentegen gelukkig ook! Wij hebben meer dan 39 verschillende modellen dames werkschoenen in ons assortiment. Deze werkschoenen voor dames zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en hebben een smallere pasvorm waardoor deze beter aansluiten op de voet van een vrouw. Met name de modellen van Safety Jogger en Puma werkschoenen zijn erg populair onder de dames.

  Lees meer...

  Comfortabele en lichte dames werkschoenen zijn ook ter preventie van problemen aan de voet. Door goede werkschoenen te dragen zorg je ervoor dat je minder snel last zal hebben van vermoeide voeten. Wanneer je een beroep hebt waarbij je veel loopt adviseren wij sportieve dames werkschoenen.


  Werkschoenen dames stalen neus

  Zoek je een werkschoen met stalen neus? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben een aantal typische werkschoenen voor dames met een stalen neus in ons assortiment. Een aantal voorbeelden van dames werkschoenen met een stalen neus zijn: de Puma dames werkschoen 64412, de Safety Jogger Organic, de Bestgirl van Safety Jogger en de 64411 van Puma. Werkschoenen met een stalen neus zijn ideaal voor het werken in de logistieke sector of de bouw.


  Werkschoenen dames S3

  Wij hebben veel verschillende modellen S3 werkschoenen voor dames in ons assortiment. Deze werkschoenen zijn vooral populair onder vrouwen die in de bouw werken. S3 werkschoenen zijn namelijk verplicht in deze sector. Dames werkschoenen met een S3 normering zijn voorzien van een beschermende neus, een gesloten hiel/hak, antistatische eigenschappen, antiperforatie tussenzool en energie absorberende hak. S3 werkschoenen zijn daarnaast voorzien van waterdichte schacht.


  Werkschoenen dames lichtgewicht S3

  Vrouwen die veel lopen hebben vaak baat bij een lichtgewicht werkschoen.  Een lichte werkschoen is minder zwaar aan je voet en is daarom minder vermoeiend om te dragen. Voorbeelden van lichtgewicht S3 dames werkschoenen zijn:


  Dames werkschoenen in de juiste maat kopen?

  Voor het bepalen van de juiste maat voor je veiligheidsschoenen dames kun je dezelfde maatvoering aanhouden als je vrijetijdsschoenen. Twijfel je over de juiste maat? Aarzel niet en neem contact met ons op, we helpen je graag!


  Puma werkschoenen dames

  Op zoek naar hippe werkschoenen dames? Neem dan eens een kijkje tussen onze Puma dames werkschoenen! Deze werkschoenen zijn sportief en verkrijgbaar in verschillende kleuren, lekker hip dus!


  Dames werkschoenen normeringen

  Bij veel beroepen, zoals in de bouw, zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Deze normeringen helpen je bij het kiezen van de juiste werkschoenen en geven inzicht welke werkschoenen geschikt zijn voor je beroep. Wij hebben de meeste werkschoenen met S1P en S3 normering. Werkschoenen met deze normeringen hebben namelijk een ondoordringbare zool en een beschermende neus. Als je meer wilt weten over de verschillende normeringen, kun je ook eens op onze blog over veiligheidsnormeringen lezen!


  Veiligheidsschoenen dames koop je bij Wear2work!

  Aarzel je toch nog over de juiste werkschoenen? Veel vrouwen komen bij ons in de winkel om werkschoenen te passen of om persoonlijk advies te vragen. Kom dus gerust langs, we adviseren en helpen je graag!