• Lorem ipsum

Santino

16 artikelen

Santino richt zich op het gebied van werkkledij met name op de bovenkledij. Het assortiment is erg breed en gevarieerd, waardoor mensen in sectoren zoals de bouw, logistiek of horeca voorzien kunnen worden van Santino werkkledij. Wij hebben alleen Santino werkshirts in ons assortiment.

Lees meer...

Santino

Santino is al meer dan 25 jaar een merk voor werkkledij. Santino beschikt over een erg gevarieerd basisassortiment, welke ze continu aanvullen met nieuwe producten. Hierdoor kan Santino werkkledij aanbieden voor mensen die werkzaam zijn in de bouw en logistiek, maar ook voor mensen die werken in de horeca. Santino specialiseert zich met name in de bovenkledij.

Santino extra lange t-shirts

Op dit moment hebben wij alleen extra lange t-shirts van Santino in het assortiment. Deze extra lange t-shirts zijn erg populair. Steeds meer mensen zien de voordelen van het dragen van een extra lang t-shirt. Deze t-shirts hebben namelijk dezelfde breedte, maar zijn een aantal centimeters langer in de lengte. Zo voorkom je dat je shirt telkens omhoog kruipt.

Hierin kun je zelfs de keuze maken tussen extra lange t-shirts die 6cm, 8cm of zelfs 10cm langer zijn dan reguliere t-shirts. Ideaal als je veel gehurkt of gebukt aan het werk bent en geen koud onderrug wilt! Alle t-shirts extra lang zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor ze niet snel slijten en dus lang meegaan. Kijk eens rond tussen al onze extra lange t-shirts!

Ben je niet op zoek naar een extra lang t-shirt, maar wil je misschien een extra lang poloshirt? Dat kan! Sinds kort hebben we ook extra lange poloshirts van Santino!