Montage werkkledij en werkschoenen

  Monteurskledij krijgt vaak heel wat te voorduren tijdens een werkdag. Daarom moet werkkledij voor bijvoorbeeld automonteurs niet alleen stevig zijn, maar ook tegen vuil en oliën kunnen. Andere monteurs verichten juist lichtere werkzaamheden en hebben vanzelfsprekend weer andere monteurskledij nodig. Daarnaast hebben we ook werkschoenen voor monteurs in ons assortiment!

  Lees meer...

  Werkkledij en werkschoenen geschikt voor industrie

  Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen in de industrie. Uiteraard is veel van onze werkkledij en werkschoenen geschikt voor meerdere beroepen. In de industrie speelt veiligheid een belangrijke rol waarbij de veiligheid van werknemers prioriteit nummer 1 is. Bij het kiezen van de juiste werkkledij verschilt het natuurlijk wat voor soort werkzaamheden je ermee gaat doen. De ene montagemedewerker verricht lichte onderhoudswerkzaamheden, terwijl de ander zwaardere werkzaamheden verricht. Daarom is het belangrijk dat montagemedewerkers werkkledij kiezen die de juiste bescherming biedt. 


  Handige tips bij het kopen van werkkledij voor montagewerkzaamheden

  Wat in ieder geval zeker is dat montagemedewerkers vaak van houding veranderen. Daarom is het belangrijk om tijdens het werken een optimale bewegingsvrijheid te hebben. Dan kan werkkledij met stretch uitkomst bieden! Daarnaast moet de werkkledij ook beschikken over voldoende zakken, zodat je gemakkelijk bij je gereedschap kan. 


  Handige tips bij het kopen van werkschoenen voor montagewerkzaamheden

  Bij het kiezen van de juiste werkschoenen verschilt het natuurlijk ook wat voor soort werkzaamheden je daarmee gaat doen. Een elektricien moet bijvoorbeeld werkschoenen met een ESD normering hebben (bestand tegen elektrostatische ontlading). Maar als je vaak knielend werkzaamheden verricht, zijn werkschoenen met een kruipneus juist weer beter geschikt! Twijfel je welke werkkledij en werkschoenen geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!