• Lorem ipsum

Veiligheidshesjes

15 artikelen

Een reflecterend hesje wordt gedragen om goed zichtbaar te zijn in het donker of bij slecht weer. Door een veiligheidshesje te dragen ben je ook goed zichtbaar in het verkeer. Kijk ook eens tussen onze reflecterende werkbroeken of reflecterende werkjassen!

Lees meer...

Veiligheidshesje

Een veiligheidshesje is nodig om goed zichtbaar te zijn in het donker of bij slecht weer. De veiligheidshesjes worden voornamelijk gebruikt door verkeersregelaars en weg- en spoorwerkers. Door een reflecterend hesje te dragen ben je extra goed zichtbaar en veilig. Onze veiligheidshesjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben een prettige pasvorm. Reflecterende hesjes zijn ook erg goed geschikt voor kinderen om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. We hebben zelfs speciale kinderveiligheidshesjes in het geel en oranje.

Per 1 juli 2019 is de kleur voor weg- en spoorwerkers veranderd van geel naar oranje. Personen die gezag uitvoeren over anderen, dragen wel gele signaalkledij.


Veiligheidshesjes met de RWS norm
Veiligheidshesjes met de RWS norm voldoen aan de richtlijnen en eisen van Rijkswaterstaat. Deze speciale RWS-norm op signaalkledij is bestemd en verplicht voor alle typen wegwerkers, spoorwerkers, professionals, inspecteurs etc. aan Rijkswegen (A- en N-wegen). De veiligheidhesjes zorgen voor een goede herkenbaarheid en zichtbaarheid.

Heb je interesse in een veiligheidshesje? Neem dan eens een kijkje tussen al onze reflecterende hesjes.

Toch liever een reflecterende jasje, vest, broek of shirt? Kijk dan eens tussen ons gehele assortiment aan reflecterende werkkledij