• Lorem ipsum

Werkhandschoenen voor in de Bouw

19 artikelen

Bouw werkhandschoenen kunnen gedragen worden tijdens verschillende soorten werkzaamheden. Zo hebben we grove bouw werkhandschoenen, maar ook snijbestendige werkhandschoenen voor de bouw.

Lees meer...

Werkhandschoenen voor in de bouw

Onder de bouw vallen vele beroepen met verschillende werkzaamheden. Het is dus niet zo eenvoudig om 1 model aan te wijzen als bouw werkhandschoenen. Een metselaar of stratenmaker draagt andere werkhandschoenen dan een schilder of timmerman. We hebben de meest verkochte werkhandschoenen voor beroepsgroepen uit de bouw voor je op een rijtje gezet.

Wil je graag werkhandschoenen passen en vergelijken? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede en laat je adviseren. Maar we kunnen je natuurlijk ook telefonisch of per mail adviseren. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Mocht je op zoek zijn naar werkhandschoenen die je bij ons niet kan vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Uitleg cijfers op werkhandschoenen

Werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische risico’s in combinatie met 4 cijfers die het prestatieniveau aangeven. Dit betekenen de cijfers:

1e cijfer: Slijtvastheid / schuurweerstand
2e cijfer: Snijvastheid / snijdweerstand 
3e cijfer: Treksterkte / scheurweerstand 
4e cijfer: Perforatiesterkte / perforatieweerstand 

De cijfers worden weergegeven van 1 t/m 4, waarbij het cijfer 4 het hoogste prestatieniveau weergeeft. Zoek je bijvoorbeeld werkhandschoenen voor in de bouw, kies dan werkhandschoenen met een hoge slijtvastheid.