Beroepskledij

  Door de juiste beroepskledij te dragen kun je je beroep zo goed mogelijk uitoefenen. Beroepskledij moet comfortabel zitten én veilig zijn. Ben je werkzaam in de bouw? als monteur? als schilder? of in de logistiek? Het maakt eigenlijk niet uit, want wij hebben voor al deze beroepen werkkledij!

  Lees meer...

  Werkkledij en werkschoenen voor elk beroep!

  Bij elk beroep horen weer andere werkzaamheden en hierdoor heb je ook weer verschillende soorten werkkledij, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen nodig. Hierboven kun je per sector bekijken welke beroepskledij en werkschoenen voor welk beroep geschikt zijn. Ook staat op elke pagina een toelichting met wat veelal belangrijke dingen zijn om op te letten bij het uitzoeken van beroepskledij, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.


  Beroepskledij koop je bij Wear2work

  Bij Wear2work hebben we een ruim assortiment werkkledij en werkschoenen voor de volgende beroepen: schilders, landbouw, logistiek en transport, bouw, montage en civiele techniek. Zit jouw beroep hier niet tussen? Niet getreurd: wij hebben altijd een oplossing! Neem eens contact  met ons op voor een passend advies.