Betaalopties

  • Welke betaalmogelijkheden zijn er?

   Bancontact 

   De meest gekozen betaaloptie in België is Bancontact, dit is vergelijkbaar met iDeal maar dan voor transacties in België. Met Bancontact kun je gemakkelijk en veilig online betalingen verrichten. De betaling wordt afgerond in je eigen internetbankieromgeving en je loopt geen risico’s, je doet een 100% gegarandeerde betaling. 

   Bancontact Payconic App

   Via de Payconiq by Bancontact-app kunnen alle Bancontact betalingen met een QR-code gemakkelijk uitgevoerd worden.

   Belfius

   Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, zeker als je de Belfius Mobile app gebruikt om te betalen. Je kunt kiezen om te betalen met je bankkaart, Mastercard of Visa. Je betaalt met je  smartphone via de Belfius Mobile app of met je kaartlezer via Belfius Direct Net.

   iDEAL 

   In Nederland is de meest gekozen betaaloptie iDEAL, waarbij je het bedrag online overmaakt via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen daarop een bevestiging van deze betaling. Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

   Creditcard: Eurocard, Mastercard en Visa 

   Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt dan door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Mollie verwerkt.

   SEPA Direct Debit

   De betaalmethode SEPA Direct Debit maakt het mogelijk om vanaf elke bankrekening te incasseren, hier is wel een SEPA machtiging voor nodig. Een gemakkelijke en vertrouwde vorm van betalen voor de consument.

   Vooruitbetaling 

   Kies je voor deze betaaloptie, dan ontvang je direct na je bestelling een mail met de factuur. Je kunt het factuurbedrag rechtstreeks overmaken naar ons IBAN rekeningnummer NL56RABO0105992305.
   Wanneer het bedrag op onze rekening staat, ontvangen wij een melding en nemen we jouw bestelling in behandeling.

   Paypal 

   PayPal is een online betaalsysteem en fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen heb je alleen een e-mailadres nodig. De betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

   Achteraf betalen - Billink 

   Nu ontvangen en later betalen? Dat kan! Kies dan voor de betaalmethode 'Achteraf betalen Billink'. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Tijdens het afronden van de bestelling kies je in de checkout onder 'Betaalmethoden' voor 'Achteraf betalen met Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen voor wat je wilt houden. Van Billink ontvang je de factuur die je vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen. Is het product niet naar wens of is het niet de goede maat? Met achteraf betalen heb je geen gedoe en geen extra kosten!

   Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om achteraf te betalen.

  • Kan ik als bedrijf op rekening kopen?
  • Kan ik als particulier achteraf betalen?
  • Is mijn online betaling veilig?
  • Hoelang duurt het voordat mijn betaling verwerkt is?