• Lorem ipsum

Werkhandschoenen montage

38 artikelen

Ook in montage werkhandschoenen heeft Wear2work een groot aanbod. Zo hebben wij dikke montage werkhandschoenen voor in de winter, maar ook dunne montage werkhandschoenen voor wat meer gevoel in je vingers. Kijk ook eens tussen al onze werkhandschoenen!

Lees meer...
-25%
Werkhandschoenen Pu Palm zwart
SALE
Werkhandschoenen Pu Palm roze
Werkhandschoenen Pu Palm roze
€0,89
Excl. btw
NIEUW
Werkhandschoenen Oxxa Thermo Waterdicht 51-870
Werkhandschoenen Bull-Flex PU W2-10312
Werkhandschoenen Bull-Flex PU W2-10312
€0,79
Excl. btw
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
€2,65
Excl. btw
+31 343 410 110
NIEUW
Touchscreen werkhandschoenen Oxxa X-treme Lite
Werkhandschoenen ATG 34874
Werkhandschoenen ATG 34874
€4,35
Excl. btw
Werkhandschoenen Pu Palm wit
Werkhandschoenen Pu Palm wit
Excl. btw

Montage werkhandschoenen

Bij Wear2work is er in het grote aanbod werkhandschoenen een ruim aanbod in montage werkhandschoenen. Zo zijn er dikke montage werkhandschoenen voor in de winter of dunnere montage werkhandschoenen wat zorgt voor meer gevoel in de vingers (hoge vingergevoeligheid). Montagehandschoenen zitten strak om de hand en beschermen jouw handen tijdens het werken in de garage, werkplaats of andere montage werkzaamheden. Wear2work heeft montage handschoenen in allerlei soorten en maten. De vele montage werkhandschoenen beschikken over veel grip en zijn ook zeer geschikt als schilder werkhandschoenen.

Hieronder hebben wij enkele van onze montage werkhandschoenen uitgelicht:

Werkhandschoenen schapenleder

Schapenleder werkhandschoenen hebben een handige klittenband sluiting. Dit zorgt voor de perfecte afsluiting van je hand. De werkhandschoenen zijn zeer soepel en volgens de EN-388 eisen gekeurd. Dit houdt in dat deze bestand is tegen mechanische risico’s.

ATG Maxi-Flex 

Deze mooie ATG werkhandschoenen hebben een goede pasvorm en een water- en vuilafstotende laag. De ATG werkhandschoenen beschikken over een nitril foam coating die op een ademende onderhandschoen van nylon zit. De ATG werkhandschoenen zijn getest volgens de EN388 richtlijnen, dat betekent dat het bescherming biedt tegen mechanische risico’s.

Bullflex Nitril

De populaire Bullfex Nitril montage handschoenen beschikken over een polyamide onderhandschoen. Daarbij komt dat de palm beschikt over een geruwde latex coating. Die zorgt voor extra grip tijdens het werk.

Wij bieden ook nog:
Olie- en chemisch bestendige werkhandschoenen
Snijbestendige werkhandschoenen
Laswerkhandschoenen
Leren werkhandschoenen
Werkhandschoenen met grip

Je kan ook naar ons volledige werkhandschoenen overzicht waar alle werkhandschoenen te vinden zijn.