• Lorem ipsum

Schildershandschoenen

6 artikelen

De meeste schilders maken gebruik van schildershandschoenen. Veel schildershandschoenen zijn vaak wit. Op deze manier kan er makkelijk gezien worden of er vuil op de werkhandschoen zit. Je wilt immers niet dat je schilderwerk vies wordt. Daarnaast is het fijn als de handschoenen flexibel en comfortabel zijn. 

Lees meer...
-21%
Werkhandschoenen Pu Palm wit
Werkhandschoenen Pu Palm wit
€0,79
Excl. btw
-16%
Schildershandschoenen Oxxa pu-flex 14-083
-22%
Werkhandschoenen Bullflex Nitril W2-10314
+31 343 410 110

Pu flex handschoenen

Deze werkhandschoenen worden veel gebruikt door schilders, maar zijn in principe geschikt voor allerlei soorten montagewerkzaamheden. PU flex handschoenen zijn comfortabel, zacht en flexibel. In de meeste gevallen bieden de pu coating handschoenen ook grip. PU Flex handschoenen zijn geschikt voor de fijnere werkzaamheden. 


Schilderhandschoenen katoen

Ook handschoenen van katoen worden vaak gebruikt door schilders. Het grote voordeel? Je hebt minder snel last van zweethanden en daarnaast heb je geen van vieze handen meer.


Schildershandschoen

Bekijk hierboven ons ruime assortiment schildershandschoenen. We zien vaak dat er gekozen wordt voor de witte handschoen, maar dit is natuurlijk geheel naar eigen wens te bepalen. Koop je schilderhandschoenen veilig online of kom langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede.