• Lorem ipsum

Overhemden

3 artikelen

Een werkoverhemd aanschaffen? Maak een keuze uit diverse kleuren, maten en soorten werkoverhemden. Naast werkoverhemden hebben we ook een ruim assortiment in t-shirts en poloshirts.

Lees meer...

Werkoverhemden

Werkoverhemden koop je snel en eenvoudig online bij Wear2work.nl. De werkoverhemden in ons assortiment zijn allemaal voorzien van borstzakken. Zo kan je gemakkelijk sleutels en dergelijke veilig opbergen. De overhemden kunnen zowel tijdens werk als vrije tijd gedragen worden en zijn het hele jaar door te dragen. In het voorjaar kan deze open gedragen worden en makkelijk gecombineerd worden met een t-shirt. In de winter is het lekker om deze dicht onder een jas te dragen.

De moderne en stoere overhemden zijn ook goed te combineren met onze denim werkbroeken. Naast werkoverhemden en spijkerblouses heeft Wear2work zelfs ook een vlamvertragend overhemd met normering EN ISO 11612 in het assortiment.


Werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede

Liever eerst passen? Dat kan natuurlijk ook, want we hebben een werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede! Kom eens langs in onze winkel in en verbaas je over het aanbod. Wear2work, de specialist op het gebied van werkkledij en werkschoenen.