• Lorem ipsum

Werklaarzen

33 artikelen

Werklaarzen nodig? Wij hebben heren werklaarzen in alle soorten en maten. Gevoerde werklaarzen wanneer het kouder is, maar ook ongevoerde werklaarzen die je het hele jaar kan dragen. De leren werklaarzen van Sixton zijn er in verschillende uitvoeringen en dit geldt ook voor de Gevavi werklaarzen. We hebben ook goedkope werklaarzen onder de € 50,- Kortom, we hebben werklaarzen voor elk beroep en elk budget. Neem snel een kijkje en koop een goede werklaars bij Wear2work!

Lees meer...
Werklaarzen S3 Montana gevoerd zwart
Werklaarzen S3 Montana gevoerd zwart
€123,95
Excl. btw
Werklaarzen S3 Montana HDry gevoerd Zwart
Werklaarzen S3 Montana HDry gevoerd Zwart
€153,95
Excl. btw
Werklaarzen S3 SRC Walkmate Rome
Werklaarzen S3 SRC Walkmate Rome
€61,95
Excl. btw
+31 343 410 110
Werklaarzen S3 Ranch HDry ongevoerd zwart
Werklaarzen S3 Ranch HDry ongevoerd zwart
€159,95
Excl. btw
Werklaarzen gevoerd S3 Bari GS91
Werklaarzen gevoerd S3 Bari GS91
€111,57
Excl. btw
Werklaarzen gevoerd S3 Bari GS91 zwart
Werklaarzen gevoerd S3 Bari GS91 zwart
€111,57
Excl. btw
Sixton werklaarzen S3 SRC ESD Rapido
Sixton werklaarzen S3 SRC ESD Rapido
€154,95
Excl. btw
ACTIE
Werklaarzen ongevoerd S3 Rome GS90
Werklaarzen ongevoerd S3 Rome GS90
€103,31
Excl. btw
Werklaarzen S3 Moena
Werklaarzen S3 Moena
€139,95
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist
Werklaarzen ongevoerd S3 SRC Lecce GX94
Werklaarzen ongevoerd S3 SRC Lecce GX94
€114,88
Excl. btw

Leren werklaarzen van Sixton

De Sixton werklaarzen voor heren zijn in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kan bij Sixton kiezen voor hoge heren werklaarzen met voering. De werklaarzen met lamswol voering zijn bijvoorbeeld erg populair. Er zijn ook veiligheidslaarzen zonder wol voering die je het hele jaar kan dragen. En dat Sixton een Italiaans merk is zie je direct aan de werklaars. Veilige laarzen met stijl! 


Werklaarzen heren

Op zoek naar veiligheidslaarzen speciaal voor mannen? Bekijk dan ons assortiment werklaarzen voor heren. We hebben werklaarzen in verschillende stijlen, maten en pasvormen. Ben je op zoek naar een werklaars met een brede pasvorm? Bekijk het overzicht grote maten werklaarzen. 


Werklaarzen van Gevavi

Gevavi heeft werklaarzen met een waterdicht membraam en dit zorgt ervoor dat je leren veiligheidslaars volledig waterdicht blijft. De veiligheidslaarzen van Gevavi hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en er zijn zowel zwarte als bruine werklaarzen te koop.


Leren werklaarzen Walkmate

Zijn deze goedkope werklaarzen wel veilig genoeg voor mijn werk? Jazeker! De leren werklaarzen van Walkmate bewijzen dat. Net als werkschoenen hebben ook werklaarzen een veiligheidsnormering. Goedkopere werklaarzen met een normering zijn dus net zo veilig als de duurdere werklaarzen. Walkmate werklaarzen met stalen neus worden in grote aantallen geproduceerd waardoor ze goedkoper worden aangeboden.

Werklaarzen normeringen

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Bij werklaarzen zijn er 2 normeringen die je helpen bij de keuze van de en inzicht geven welke werklaarzen geschikt zijn voor je beroep.

S4 normering
Werklaarzen gemaakt van rubber of kunststof materiaal met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie absorberende hak.

S5 normering
Werklaarzen met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool tot 1100 N.

Aanvullende normeringen die je ook bij werklaarzen kan vinden zijn:

SRC - De zolen van deze veiligheidslaarzen voldoen aan de hoogste antislip normering
Werklaarzen nodig voor een gladde werkomgeving?
Kies dan voor werkschoenen met SRC (antislip) normering.

HRO - De zool van deze veiligheidslaarzen zijn hittebestendige tot 300 graden bij contactwarmte tot 1 minuut
Heb je werklaarzen waarvan de zolen regelmatig weg schroeien?
Kies dan voor werklaarzen met een HRO normering.


Werklaarzen met steunzolen

Werklaarzen kopen die geschikt zijn voor steunzolen? Geen probleem! Door de verwisselbare inlegzool zijn deze heel eenvoudig te vervangen voor je eigen steunzolen. Bij de kenmerken staat aangegeven of deze zijn voorzien van verwisselbare inlegzolen.


Kom naar onze werklaarzen winkel

Vind je het lastig om online werklaarzen te bestellen en zou je liever eerst passen? Kom dan naar onze werklaarzenwinkel in Wijk bij Duurstede en wij zorgen ervoor dat jij met de juiste werklaarzen naar huis gaat! De werklaarzen die je in de webshop ziet staan hebben we ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede.