Werkkledij dames

  Bij Wear2work heb je ook ruime keuze in werkkledij voor dames van verschillende merken. Steeds meer vrouwen oefenen een beroep uit waar een goede werkbroek hard nodig is. Werkkledij voor vrouwen is ontworpen om beter aan te sluiten op de vrouwelijke lichaamsvormen. Er zijn werkbroeken voor dames, werkjassen voor dames, maar ook shirts dames en truien met een pasvorm voor vrouwen.

       

        

   

  Het is belangrijk om werkkledij te kopen die goed aansluit en lekker zit. Maar werkkledij moet in veel gevallen ook bescherming en veiligheid bieden. Voor vrouwen kan het vinden van geschikte werkkledij echter een uitdaging zijn. Er zijn de laatste jaren steeds meer vrouwen actief in de bouw en transport sector waardoor de behoefte steeds groter werd. Gelukkig zijn er steeds meer producenten die werkkledij ontwerpen speciaal voor dames.

  Werkbroek dames

  Een werkbroek voor dames is zo’n voorbeeld van kleding die veiligheid en bescherming moet bieden. Werkbroeken voor dames zijn ontworpen om duurzaam en functioneel te zijn maar het moet ook comfortabel zijn om te dragen. We hebben dameswerkbroeken in verschillende materialen als katoen, polyester en denim. Het is belangrijk om een ​​werkbroek te kiezen die past bij je beroep en werkzaamheden. Werkbroeken voor dames hebben vaak een slanker en vrouwelijker ontwerp, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen.

  Werkjas dames

  Een andere belangrijk onderdeel van dames werkkledij is een werkjas. Werkjassen zijn ontworpen om je te beschermen tegen weersinvloeden maar ook om je extra bescherming te geven. Ook de werkjassen voor dames hebben we in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Een werkjas heeft meestal handige zakken voor gereedschap en materialen en de slijtage gevoelige delen zijn extra versterkt.

  Tip: Check voor het kopen van een werkjas waar de zakken zitten, en of deze goed aansluiten bij jouw wensen.

  Werkkledij dames

  Ben je als vrouw op zoek naar volledige bescherming van top tot teen dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben behalve dames werkbroeken en jassen ook bovenkledij voor dames. Er zijn vesten, truien, poloshirts en t-shirts van verschillende materialen en in vele kleuren. Kies voor materialen die bestand zijn tegen scheuren, slijtage en vuil, zodat je langdurig beschermd bent. Het is ook belangrijk om te kiezen voor werkkledij die past bij de taken die je op de bouwplaats uitvoert.

  Er zijn een aantal merken die hun werkkledij dames lijn voor zowel dames al heren produceren.
  Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om zowel mannelijke als vrouwelijke werknemers op dezelfde manier, in dezelfde huisstijl en kleur aan te kleden.
  Een mooi voorbeeld hiervan is de Prime collectie van Printer met shirts, vesten, truien en jassen die in heren en dames pasvormen verkrijgbaar zijn.

  Werkkledij bedrukken

  Het is bij ons ook mogelijk om je werkkledij direct door ons te laten bedrukken. We hebben een eigen kledingdrukkerij waardoor we je werkkledij bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo.

  In de bouwsector kan het vinden van geschikte dames werkkledij een uitdaging zijn, maar met de juiste selectie van werkkledij, kun je veilig en comfortabel werken op de bouwplaats. Of het nu gaat om een ​​werkbroek, een werkjas of een dames werkoverall bij Wear2work ga jij de werkkleding vinden die aansluit bij je werk en je persoonlijke stijl.