• Lorem ipsum

U-Power

14 artikelen

U-power veiligheidsschoenen staan bekend om de Italiaanse stijl, comfort en functionaliteit. U-power werkschoenen zijn er in diverse kleuren en in hoge en lage modellen. Wij hebben ruim 15 U-power modellen in ons assortiment, dus neem snel een kijkje!

Lees meer...

U-power is een Italiaans bedrijf dat in 2006 opgericht is door Pier Franco Uzzeni. Hij had maarliefst 50 jaar ervaring in de veiligheidsschoenenwereld. Van 2006 tot nu is U-power doorgegroeid tot een Europese leider op het gebied van werkschoenen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Noord-Italië en meer dan 90% van de werkschoenen productie is geconcentreerd in eigen fabrieken in Tunesië en Frankrijk. Na de productie worden alle veiligheidsschoenen streng beoordeeld op kwaliteit van het schoeisel en efficiëntie van het productieproces.

U-power werkschoenen

U-power staat bekend om de Italiaanse stijl die terug te vinden is in het design. Hierbij wordt extra gelet op de functionaliteit en het comfort van de veiligheidsschoenen. U-power is opgericht met als doel om de kwaliteit en stijl van de werkende mens te verbeteren. Dit doet het merk door uit te blinken in een aantal unieke eigenschappen en technologieën.

Unieke kenmerken van U-power

Zo hebben zijn de werkschoenen van U-power voorzien van voeringen met luchttunnels erin, genaamd Wingtex. Dit zorgt voor een goede absorptie van het vocht. Daarnaast hebben de modellen een waterdicht en ademend membraan. De tong van de werkschoenen voorkomt overbelasting van de wreef (Stress out system).

Ook de tussenzool is licht en flexibel doordat er geen metaal/staal in de zool is verwerkt. Daarnaast biedt de tussenzool bescherming voor de gehele voetzool.

Duurzame U-power werkschoenen

U-power heeft ook aan het duurzame aspect gedacht. De veiligheidsschoenen uit de Red industry green lijn leveren namelijk geen CO2 uitstoot dankzij het gebruik van natuurlijke en/of gebruikte materialen. Zo heeft U-power duurzame veiligheidsschoenen toe kunnen voegen aan de collectie. Hierbij zijn de veters gemaakt van 100% gerecycled polyester en is de voering en het bovenwerk voor een groot deel gemaakt van gerecycled materiaal.

Werkschoenenwinkel

Bij Wear2work.be kan je de Upower werkschoenen online bestellen en wij leveren deze normaal gesproken binnen 1 werkdag bij je af.