• Lorem ipsum

Snickers werkkledij

41 artikelen

Snickers werkkledij is een erg bekend merk onder de werkkledij, met name de werkbroeken van Snickers zijn erg populair. De werkbroeken zijn bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten voor zowel heren als dames. Maar ook de werkjassen, kniebeschermers en overige accessoires van Snickers koop je bij Wear2work!

Lees meer...
Softshell jas Snickers 1200
Softshell jas Snickers 1200
Excl. btw
SALE
Vest met capuchon Snickers 2880
Vest met capuchon Snickers 2880
€74,25
Excl. btw
+31 343 410 110
Snickers stretch riem 9025
Snickers stretch riem 9025
Excl. btw
Snickers pet 9041
Snickers pet 9041
Excl. btw
Snickers kniestukken 9110
Snickers kniestukken 9110
Excl. btw
Hoodie Snickers 2889
Hoodie Snickers 2889
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist
Snickers stretch riem 9020
Snickers stretch riem 9020
Excl. btw
Snickers T-shirt  2580
Snickers T-shirt 2580
€18,50
Excl. btw

Werkkledij Snickers

De oprichter van Snickers, Matti Viio, was het zat dat zijn werkkledij niet goed genoeg was, hierdoor besloot hij om zijn eigen werkkledij lijn op te zetten. De stijl van zijn eigen werkkledij lijn is terug te zien aan de afkomst van Matti Viio, namelijk Scandinavië (Finland). De Scandinavische stijl zie je onder andere terug aan de duurzaamheid, functionaliteit en de stijl van de Snickers werkkledij.

Alle producten van Snickers Workwear worden geproduceerd om de eindgebruiker in staat te stellen om goed te presteren door hun professionaliteit, productiviteit en veiligheid te vergroten. Snickers streeft naar het beter, slimmer en veiliger maken van het werkzame leven van de eindgebruiker.

Snickers werkbroek

Wij lichten graag een Snickers werkbroek aan je toe. De 6271 Full Stretch Broek bijvoorbeeld is een 4-weg stretch broek dat onbegrensde bewegingsvrijheid biedt. De broek beweegt in elke richting, behoudt de perfecte pasvorm en is erg duurzaam. Wij raden deze Snickers werkbroek aan voor echte allrounders. 

Snickers workwear

Je gaat met Snickers workwear voor een beter werkklimaat. De werkkledij is namelijk geschikt voor verschillende seizoenen en werkzaamheden. Tijdens een lange werkdag komt het vaak voor dat je het op het ene moment warm hebt en op het andere moment koud. Met Snickers workwear voorkom je dit probleem. Door gebruik te maken van innovatieve materialen als 37.5 en GORE-TEX zorgt Snickers workwear ervoor dat je comfortabel blijft gedurende je werkdag. 

Snickers werkkledij koop je bij Wear2work

Wij verkopen Snickers werkkledij via onze webshop en in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Bestellen via de webshop gaat makkelijk, veilig en snel! Wil je toch liever passen? Kom de langs in onze werkkledij winkel in Wijk bij Duurstede. Onze medewerkers staan klaar voor vragen en advies. Wij hebben een ruim assortiment werkkledij op voorraad.

Lees onze blog over Snickers Workwear om meer te weten te komen over dit innovatieve werkkledij merk!