• Lorem ipsum

Verkeersregelaarsbroeken

3 artikelen
RWS Werkbroek oranje
RWS Werkbroek oranje
Excl. btw
RWS Werkbroek geel
RWS Werkbroek geel
Excl. btw

Verkeersregelaarsbroek kopen

De broeken van een verkeersregelaar zijn een belangrijk onderdeel van de outfit. Als verkeersregelaar ben je verplicht om een verkeersregelaarsbroek te dragen. Met de juiste verkeersregelaarsbroek zorg je namelijk voor een combinatie die er voor zorgt dat je extreem goed zichtbaar bent tijdens het regelen van het verkeer.

Verkeersregelaars broeken moeten voldoen aan EN-20471, de Europese norm voor hoge zichtbaarheidskledij. Deze Europese norm stelt dat de fluorescerende gele broek minimaal 2 reflecterende banden van minimaal 5 centimeter breed rond de broekspijpen moet hebben. Een oranje fluorescerende broek voldoet ook aan de EN-20471, maar is niet herkenbaar voor een verkeersregelaar. Een verkeersregelaar draagt namelijk bijna altijd een geel fluorescerende werkbroek en daarom raden wij aan om een geel fluorescerend broek te dragen.  


Bij Wear2work kunnen alle verkeersregelaars terecht!

Ons assortiment verkeersregelaarskledij is geschikt voor iedere verkeersregelaar. De verkeersregelaarskledij is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je niet zeker over de maat? Maak dan gebruik van de maattabellen of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan de juiste verkeersregelaarskledij