Laskledij

  20 artikelen

  Laskledij koop je bij Wear2work, specialist in werkkledij en werkschoenen voor verschillende beroepen en werkzaamheden. De belangrijkste functie van laskledij is het bieden van bescherming. Laskledij beschermt tegen vonken, hitte, vuur en spatten.

  Lees meer...

  Laskledij

  Laskledij is niet zomaar werkkledij. Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden voor het benoemen van werkkledij tot laskledij. Denk bijvoorbeeld een de benodigde normeringen, de zakken moeten afsluitbaar zijn en daarnaast moet de stof bestand zijn tegen vlammen en hitte.


  Laskledij merken

  Er zijn verschillende merken die laskledij aanbieden. In veel gevallen is het belangrijk om de verschillende kledijstukken van hetzelfde merk te bestellen. Dit heeft te maken met de manier waarop series geproduceerd zijn, de juiste combinatie zorgt dan voor optimale bescherming.


  Veilig lassen met de juiste kledij

  Veilig lassen begint bij de juiste laskledij. Koop je laskledij voordelig bij Wear2work, bestel online op onze webshop of kom langs in onze winkel. Heb je vragen over het kiezen van de juiste laskledij? Neem dan contact met ons op!