Verkeersregelaarskledij

  Goede verkeersregelaarskledij is belangrijk. Als verkeersregelaar moet je namelijk goed zichtbaar zijn, daarom zijn er ook bepaalde regels voor het dragen van verkeersregelaarskledij. Om het overzichtelijk te maken hebben wij een selectie gemaakt van alle verkeersregelaarshesjes, verkeersregelaarsbroeken, verkeersregelaarsjassen en verkeersregelaarspetten die voldoen aan deze regels. We sturen verkeersregelaars graag in de juiste richting.

  Lees meer...

  Eisen verkeersregelaarskledij

  Het kiezen van de juiste kledij voor een verkeersregelaar lijkt makkelijk, maar in werkelijkheid ligt dit complexer. De kledij moet zoals gezegd voldoen aan bepaalde veiligheidsregels. Daarnaast moet de kledij van een verkeersregelaar, zoals de broek, de jas en bijvoorbeeld een pet, bij elkaar aansluiten. Ook aan de kleuren van verkeersregelaarskledij hangen eisen, zo moeten deze kleuren altijd fluorescerend geel en oranje met een bepaalde felheid zijn. Lees onze blog over verkeersregelaarskledij om meer te weten te komen over de regels en eisen. 

  Als verkeersregelaar werk je veel buiten, draag daarom verkeersregelaars kledij die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. We adviseren om je verkeersregelaarskledij aan te passen op het weer. In de zomer is het belangrijk om ademende kledij te dragen, zo kun je op warme werkdagen je werk goed blijven doen. In de herfst en de winter zijn de weeromstandigheden totaal anders, harde wind wisselt zich af met regen en ook de temperatuur ligt een stuk lager. Draag daarom in de winter en herfst warme verkeersregelaars kledij. 


  Functie verkeersregelaarskledij

  De belangrijkste functie van verkeersregelaarskledij is dat een verkeersregelaars goed zichtbaar is, dit neemt de grootste risico's en gevaren voor een verkeersregelaar weg. De verkeersregelaarskledij in ons assortiment voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen waardoor je te alle tijden goed zichtbaar bent. 


  Verkeersregelaarskledij kopen

  Wil je verkeersregelaarskledij kopen? Dan ben je bij Wear2work aan het juiste adres. Met de kledij uit ons assortiment zorg je dat je goed zichtbaar bent in verschillende verkeerssituaties. Bekijk de verkeersregelaars kledij en profiteer van scherpe prijzen, snelle levering en de beste kwaliteit!