Werkjassen voor elk budget en elk beroep

  Een werkjas koop je gemakkelijk, voordelig en snel bij Wear2Work! Zowel online als in onze werkkledij winkel vind je heel veel soorten werkjassen. Of je nu zoekt naar een gevoerde werkjas of een softshell jas voor het hele jaar. We hebben een werkjas voor elke beroep en elk budget. Bestel vandaag nog en je kan morgen al in je nieuwe werkjas lopen. En ook voor het bedrukken van je werkkledij moet je bij Wear2work.nl zijn!
  Werkjassen laten bedrukken?

  Lees meer...

  Werkjassen

  Het is belangrijk een werkjas te kopen die aansluit op je werkzaamheden en beroep. Een werkjas moet je warm houden en je beschermen tegen weer en wind. Het is natuurlijk ook fijn om op een comfortabele manier je werk te kunnen blijven doen. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig je zakken van je werkbroek gebruikt is het verstandig om voor een korte werkjas (pilot jack) te kiezen.
  Bij een langere (parka) werkjas zal je deze elke keer omhoog moeten doen wanneer je iets uit je werkbroek wilt pakken. Maar waar moet je nu allemaal op letten wanneer je een werkjas koopt?

  Hier volgen een aantal tips waar je op kan letten bij het kiezen van de juiste werkjas:

  • Op welke plek zitten de zakken van de werkjas?
  • In welk seizoen wordt de werkjas dragen?
  • Wat is de lengte van de werkjas?
  • Is de werkjas geschikt en sterk genoeg voor mijn werkzaamheden?


  Werkjassen voordelig en snel

  Wij kopen onze werkjassen groot in en leggen deze op voorraad in ons eigen magazijn in Wijk bij Duurstede. Hierdoor kunnen we je werkjas voor de scherpste prijs aanbieden en deze ook nog eens binnen 1 werkdag bij je afleveren. Heb je meerdere werkjassen nodig en wil je een nog scherpere prijs? Besteed je voor meer dan € 500,- aan werkkledij of werkschoenen
  Vraag dan een offerte aan voor nog meer werkkleding voordeel!


  Verschillende werkjassen

  Wear2Work heeft vele verschillende soorten werkjassen voor alle seizoenen. En deze zijn vrijwel allemaal direct leverbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor zal je de werkjas vinden in de kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

  We hebben de werkjassen onderverdeeld in de volgende categorieën:

  Werkjassen ongevoerd
  Werkjassen gevoerd
  Softshell jassen
  High-visibility jassen
  Regenjassen
  Bodywarmers
  Doorwerkjassen


  Vragen over een werkjas?

  Heb je een vraag over een werkjas van ons? 
  Neem dan contact op met één van onze professionals van de klantenservice. Wanneer je een werkjas online bij Wear2Work koopt, kan je deze binnen 1 werkdag op het door jouw gewenste adres in huis verwachten. 


  Werkkledij winkel!

  Je koopt je werkkledij natuurlijk bij Wear2work.nl, omdat we voordelig en snel leveren. Maar wist je ook dat wij een werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede hebben? Kom langs en laat je adviseren, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!