• Lorem ipsum

Alle werkhandschoenen

111 artikelen

Bij vele beroepen kan gebruik gemaakt worden van werkhandschoenen. Werkhandschoenen bieden bescherming tijdens diverse werkzaamheden. Bij Wear2work vind je werkhandschoenen voor laswerkzaamheden, montage werkhandschoenen, leren werkhandschoenen, maar ook waterdichte werkhandschoenen. Bij ons vind je de grote merken zoals Showa, ATG en Bull Flex. Onze werkhandschoenen zijn voordelig en snel geleverd.

Lees meer...
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
€2,65
Excl. btw
-10%
Werkhandschoenen Towa Activgrip Advance
-14%
Werkhandschoenen rund/box leder W2-10192
-14%
Werkhandschoenen Splitleder 10396
+31 343 410 110
-25%
Werkhandschoenen Pu Palm zwart
Werkhandschoenen Pu Palm zwart
€1,20
Excl. btw
Werkhandschoenen ATG 34874
Werkhandschoenen ATG 34874
€4,35
Excl. btw
-18%
Oxxa werkhandschoenen Worker 11-451
Oxxa werkhandschoenen Worker 11-451
€2,54
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist
-24%
Werkhandschoenen rund/box leder W2-10190
Werkhandschoenen Kevlar gestikt 10397
Werkhandschoenen Kevlar gestikt 10397
€3,95
Excl. btw

Assortiment werkhandschoenen

Je handen zijn het belangrijkste gereedschap en dienen daarom ook goed beschermd te worden. Kies daarom een werkhandschoen die past bij je werkzaamheden en beroep. Voor de bouw heb je andere werkhandschoenen nodig dan tijdens montage werkzaamheden.

Werkhandschoenen bij Wear2work:

Werkhandschoenen met normering

Om er zeker van te zijn dat de werkhandschoenen die je koopt aan alle eisen voldoen, zijn de volgende Europese richtlijnen in de vorm van normeringen vastgesteld. Alle werkhandschoenen uit het assortiment van Wear2work voldoen aan een normering, waardoor je altijd verzekerd bent dat deze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen.

De volgende normeringen gelden voor werkhandschoenen:

Werkhandschoenen met CE keurmerk

Voor producten waarvoor een EU richtlijn bestaat geldt deze CE Markering, om aan te geven dat deze voldoet aan de eisen van veiligheid, milieu, gezondheid en consumentenbescherming.

Werkhandschoenen 388 mechanische risico's

Werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische risico’s in combinatie met 4 cijfers die het prestatieniveau aangeven. Dit betekenen de cijfers:

A: Schuurweerstand / slijtvastheid
B: Snijdweerstand / snijvastheid
C: Scheurweerstand / treksterkte
D: Perforatieweerstand / perforatiesterkte

De cijfers worden weergegeven van 1 t/m 4, waarbij het cijfer 4 het hoogste prestatieniveau weergeeft. Zoek je bijvoorbeeld werkhandschoenen voor in de bouw, kies dan een werkhandschoen met een hoge slijtvastheid.

De beste werkhandschoenen voor mijn beroep?

Wij willen je graag van de juiste werkhandschoen voorzien, afgestemd op de werkzaamheden waarvoor deze werkhandschoenen nodig zijn. Wil je graag de werkhandschoenen komen passen en vergelijken? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede en laat je adviseren. Liever telefonisch advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.