• Lorem ipsum

Alle regenkledij

42 artikelen

Met de juiste regenkledij blijf je droog, en wij hebben veel keus in regenpakken, regenjassenregenbroeken. Het weer in Nederland kan snel omslaan dus een goed regenpak is dan een must. We hebben goedkope regenpakken die je beschermen tegen een bui, maar ook professionele regenkledij wanneer je buiten werkt en de hele dag last kan hebben van wind en  regen. Met een goede regenjas en regenbroek kan het werk gewoon doorgaan, en ben je goed beschermd.  

Lees meer...
Waterdichte werkjas Outcoach
Waterdichte werkjas Outcoach
Excl. btw
Nieuw
Regenpak EN400 Delta Plus
Regenpak EN400 Delta Plus
Excl. btw
Blaklader regenjas 4866
Blaklader regenjas 4866
€80,20
Excl. btw
Regenjas Mandal Helly Hansen
Regenjas Mandal Helly Hansen
€44,00
Excl. btw
SALE
Regenjas reflecterend Portwest X3
+31 343 410 110
Regenjas Economy Portwest
Regenjas Economy Portwest
Excl. btw
NIEUW
Regenjas Basic Clique
Regenjas Basic Clique
Excl. btw
Regenpak PVC 4010 Blauw
Regenpak PVC 4010 Blauw
€14,39
Excl. btw
Hydrowear regenjas Selsey
Hydrowear regenjas Selsey
Excl. btw
Regenjas Portwest Air
Regenjas Portwest Air
Excl. btw
Jobman regenpak 6535
Jobman regenpak 6535
Excl. btw
NIEUW
Regenbroek 850 pan Delta Plus
Hydrowear Regenjas Ulft
Hydrowear Regenjas Ulft
Excl. btw
Regenbroek Portwest Air
Regenbroek Portwest Air
Excl. btw
NIEUW
High visibility regenjas Delta Plus
NIEUW
Hydrowear regenjas Bonn
Hydrowear regenjas Bonn
Excl. btw
NIEUW
Hydrowear regenbroek Bonaire
Hydrowear regenbroek Bonaire
Excl. btw

Waterdichte werkkledij / regenkledij 

Regenkledij mag eigenlijk niet in je collectie ontbreken wanneer je regelmatig in de buitenlucht werkt. Het kan in Nederland tenslotte dagen achtereen regenen en het werk moet toch door.. Door het dragen van waterdichte werkkledij kan je comfortabel en droog blijven doorwerken. Je zal hierdoor ook beter beschermd blijven tegen slechte weersomstandigheden. Zeker in een tijd waarin een verkoudheid al kan zorgen voor een verplicht thuisblijven, is het belangrijk om je te wapenen tegen regen en wind. We hebben verschillende regenbroeken en regenjassen in ons assortiment waardoor we voor elk beroep en elk budget een oplossing bieden. Zo heb je al een compleet regenpak van Portwest verkrijgbaar voor €19,95.

Ben je op zoek naar professionele regenkledij waar je de hele dag in kan werken?
Dan zijn de regenjassen en regenbroeken van Hydrowear en Helly Hansen de beste keuze!

Normering regenkledij

Een regenjas of regenbroek is in de meeste gevallen voorzien van een bepaalde CE normering die bescherming biedt tegen slecht weer en natte weersomstandigheden. Denk hierbij aan alle vormen van neerslag, zoals regen, sneeuw, mist, hagel en vochtigheid van de grond. De normering die het meeste voorkomt bij de regenkledij is de normering EN-343. Werkkledij met deze normering bieden bescherming tegen neerslag en hebben waterdichte eigenschappen of zijn volledig waterdicht. Een veelbelovende eigenschap als je veel met water werkt. Deze normering hangt samen met een bepaalde waarde. Dit zijn de X en Y waarde waarbij de X voor waterdichtheid staat en de Y voor waterdamp weerstand. Waterdamp weerstand wordt ook wel aangeduid als het ademend vermogen. Deze waardes zijn ook weer onderverdeeld in klassen; hoe hoger de klasse, hoe beter de waterdichtheid of het ademend vermogen. 

Bij de X waarde (waterdichtheid) is bij al onze producten klasse 1 het laagst en klasse 3 het hoogst. Klasse 3 is daarmee het meest waterdicht. Sommige producten hebben een klasse 4. Klasse 4 kleding staat boven klasse 3 en voldoet aan de hoogste normering waterdichtheid. Dit geldt voor de meeste waterdichte kledij van Hydrowear. De klasse bepaalt ook hoeveel mm water de regenjas of regenbroek aan kan. Hoe hoger het getal, hoe langer het duurt voordat het materiaal doorlekt. Wanneer een regenjas of regenbroek in klasse 1 valt, wordt aangeraden het artikel niet lang aan één stuk door te dragen. Hoelang het artikel gedragen mag worden is aangegeven (in mm) in het label van het product en bij de productinformatie op onze webshop. Hieronder volgt een waterkolom om de waterdichtheid te bepalen aan de hand van het aantal mm: 

0 mmNiet waterdicht
0 - 1.000 mmWaterafstotend, maar niet waterdicht
1.000 - 5.000 mmWaterdicht tegen regen, maar niet bestand tegen bepaalde vorm van druk. Het materiaal kan gaan lekken bij het zitten of leunen tegen natte oppervlaktes 
5.000 - 15.000 mmVolledig waterdicht en bestand tegen veel vormen van druk. Pas bij langdurige druk kan het materiaal gaan lekken
15.000 - 30.000 mmVolledig waterdicht, zelfs onder extreme druk

Bij de Y waarde (ademend vermogen) is klasse 1 de laagste waarde en klasse 3 de hoogste. 

Regenkledij online kopen

Regenkledij zoals regenjassen, regenbroeken en regenoveralls kan je snel en veilig online kopen en worden vaak binnen 1 werkdag bij je thuis geleverd. En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Bestel nu regenkledij via onze webshop!

Wear2work werkkledij winkel

Vind je het lastig om online een keus te maken? En wil je liever eerst passen? Kom dan naar onze werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede waar je alles kan bekijken, passen en vergelijken. En uiteraard kan je alles direct meenemen aangezien we vrijwel alles op voorraad hebben liggen! Een werkkledij- en werkschoenenwinkel met zoveel keus? Een bezoekje waard!

Regenkledij laten bedrukken?

Wil je regenkledij laten bedrukken? Dat kan, je kan de bedrukkingen zelfs direct online meebestellen.