• Lorem ipsum

Oordopjes

5 artikelen
Milwaukee oordoppen met beugel
Milwaukee oordoppen met beugel
€8,20
Excl. btw
Oordopjes met koord 3-pack Milwaukee
Oordopjes met koord 3-pack Milwaukee
€6,90
Excl. btw
Oordopjes schuim
Oordopjes schuim
Excl. btw

Tijdens het werken kan het natuurlijk blootgesteld worden aan allerlei (harde) geluiden. Oordopjes zorgen ervoor dat je oren beschermd worden en verminderen hiermee de kans dat je gehoorschade oploopt. Wij hebben verschillende soorten oordopjes en oorbeschermers in ons assortiment. Hieronder vind je alle oordopjes die wij in ons assortiment hebben.

[SPLIT]

Verschillende soorten oordopjes

Er zijn verschillende soorten oordopjes beschikbaar die ons gehoor kunnen beschermen. Het kiezen van de juiste gehoorbescherming hangt af van verschillende factoren, zoals de situatie waarin je je bevindt en je persoonlijke voorkeur. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten oordopjes:

Wegwerp oordopjes

Wegwerp oordopjes zijn een betaalbare en gemakkelijke optie voor gehoorbescherming. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel in de gehoorgang past. Deze wegwerpoordopjes kunnen een goede demping bieden voor alledaagse situaties waarin je gehoorbescherming nodig hebt. Ze zijn handig om bij je te hebben, zodat je ze altijd kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Na gebruik kunnen ze eenvoudig worden weggegooid.

Gehoorbescherming tijdens het werken

Op het werk worden we vaak blootgesteld aan schadelijke geluiden die ons gehoor kunnen beschadigen. Bij geluidsniveaus boven de 85 dB is het zelfs verplicht om gehoorbescherming te dragen. Het dragen van de juiste gehoorbescherming op het werk is essentieel om gehoorschade te voorkomen.

Tips voor het kiezen van de juiste gehoorbescherming

Het kiezen van de juiste gehoorbescherming is belangrijk om optimale bescherming te garanderen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming:

  1. Bepaal het geluidsniveau: Meet het geluidsniveau in de omgeving waarin je gehoorbescherming nodig hebt. Dit kan helpen bij het bepalen van het juiste dempingsniveau dat je nodig hebt.

  2. Comfort en pasvorm: Kies gehoorbescherming die comfortabel in je oren past en geen ongemak veroorzaakt. Op maat gemaakte oordopjes bieden vaak de beste pasvorm en comfort.

  3. Duurzaamheid: Let op de duurzaamheid van de gehoorbescherming. Op maat gemaakte oordopjes zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan langer mee dan wegwerp oordopjes.

  4. Onderhoud en reiniging: Zorg ervoor dat je je gehoorbescherming regelmatig schoonmaakt en onderhoudt. Dit verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat de oordopjes optimaal blijven functioneren.

Oordopjes koop je bij Wear2work

Wij hebben een ruim assortiment oordopjes op onze webshop en in onze fysieke winkel. Heb jij nog vragen over het kiezen van de juiste oordopjes of wil je liever advies? Neem dan contact met ons op; onze experts helpen je graag!