• Lorem ipsum

Dames werkbroeken

27 artikelen

Ben je op zoek naar een werkbroek dames? Bij Wear2work vind je dames werkbroeken voor elk beroep en elk budget. Of je nu een dames werkbroek stretch, een witte schildersbroek voor dames of een zwarte dames werkbroek zoekt. Er zijn goedkope dames werkbroeken om in te klussen, maar we hebben ook broeken van verschillende bekende merken voor dagelijks gebruik. Wat dacht je van een Carhartt werkbroek dames? Of een Snickers dames werkbroek met kniestukken?

Lees meer...

Werkbroek dames

Een dames werkbroek is het belangrijkste onderdeel van de werkkledij voor vrouwen. Een werkbroek zorgt er namelijk voor dat je veilig en comfortabel je werk kan uitvoeren.

Dames werkbroeken zijn speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op het vrouwelijke lichaam. Deze pasvorm heeft een smaller model in de taille en bredere heupen en dijen. Het ziet er hierdoor beter uit en zorgt voor meer comfort tijdens het werk.

Er zijn heel veel verschillende dames werkbroeken op de markt dus we hebben een paar handige tips om je te helpen bij je keuze. Hieronder vind je een aantal belangrijke eigenschappen van een werkbroek dames.

Dames werkbroek kopen?

Bij de keuze van je werkbroek moet je allereerst kijken naar je dagelijkse werkzaamheden.
Van een dames werkbroek mag je verwachten dat deze minder slijtage gevoelig is dan normale kledij. Maar het is wel belangrijk om te kijken naar versterkingen op slijtage gevoelige plaatsen van de broek zodat deze langer mee gaat. Een ander belangrijk aspect bij de keuze van een dames werkbroek zijn de zakken.

Zijn er voldoende zakken om je gereedschap bij je te dragen? en zitten ze op de juiste positie voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden? Dit zorgt ervoor dat je niet steeds heen en weer hoeft te lopen om gereedschap te pakken waardoor je efficiënter werkt. 

Dames werkbroek met kniestukken

Bij de keuze van je werkbroek moet je allereerst kijken naar je dagelijkse werkzaamheden.
Van een dames werkbroek mag je verwachten dat deze minder slijtage gevoelig is dan normale kledij. Maar het is wel belangrijk om te kijken naar versterkingen op slijtage gevoelige plaatsen van de broek zodat deze langer mee gaat. Een ander belangrijk aspect bij de keuze van een dames werkbroek zijn de zakken.

Zijn er voldoende zakken om je gereedschap bij je te dragen en zitten ze op de juiste positie van de broek zodat ze toegankelijk zijn tijdens je werk. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds heen en weer hoeft te lopen om gereedschap te pakken waardoor je efficiënter werkt.

Werk je regelmatig op je knieën dan is het een aanrader om een werkbroek te nemen met kniezakken. Hier kunnen kniekussens in waardoor je geen pijnlijke knieën krijgt en comfortabel kan blijven doorwerken. Er zijn ook kniekussens verkrijgbaar die je kan dragen bij een korte werkbroek dames. 

Korte werkbroek dames

Voor de warme zomermaanden is de korte werkbroek dames ideaal om te dragen tijdens je werk.
Een korte dames werkbroek geeft je meer bewegingsvrijheid en zorgt voor meer ventilatie waardoor je lichaam koel blijft, zelfs bij de hoogste temperaturen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een lange broek van ademende materialen zoals de Cargo stretch werkbroek dames.

Schildersbroek dames

Zoek je een comfortabele dames schildersbroek dan een werkbroek van stretchmateriaal de beste keuze. Als schilder werk je in allerlei houdingen en dan is het fijn als je broek met je mee beweegt. Het is ook handig om bij de keuze van je dames schildersbroek te kijken of er voldoende zakken op zitten. Dit maakt het makkelijker om je gereedschap, schuurpapier en verfkwasten bij je te dragen.

Dames werkbroek bouw

Een dames werkbroek voor in de bouw moet tegen een stootje kunnen omdat je met veel verschillende bouwmaterialen in aanraking komt. Daarom heeft een dames werkbroek ook verschillende verstevigingen op slijtage gevoelige plekken waardoor je werkbroek beter bestand is tegen scheuren, snijden en schuren. Het materiaal van de broek moet je ook voldoende bewegingsvrijheid bieden zodat je soepel kan buigen, knielen en bewegen tijden je werkzaamheden.

Voor dames die het hele jaar buiten werken adviseren wij werkbroeken met een waterafstotende coating. Daardoor blijf je droog en comfortabel tijdens het werk als het regent of sneeuwt.

Werkbroek dames merken

Er zijn steeds meer werkkledij fabrikanten die specifieke werkbroeken voor dames produceren.
Bekende merken als Snickers dames werkbroeken, werkbroeken dames van Dassy, Carhartt werkbroeken en Helly Hansen hebben allemaal wel dames modellen met kniestukken in de collectie. Een populaire dames werkbroek met Stretch is de Force van Carhartt die helemaal ontworpen is voor de vrouwelijke pasvorm. Blaklader gaat zelfs nog een stapje verder met het op de markt brengen van de 1e zwangerschapswerkbroek met stretch.
Een dameswerkbroek met een verhoogde voor en achterkant van stretch om comfortabel te blijven werken tijdens je laatste werkzame periode tijdens de zwangerschap.

Kortom, er zijn dames werkbroeken verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, zodat je altijd de perfecte werkbroek kunt vinden die past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.
Voor bedrijven zijn er trouwens ook mogelijkheden om 1 type werkbroek te kiezen die zowel in heren als dames pasvorm te verkrijgen is.

Heb je vragen over een werkbroek dames? Neem gerust contact met onze klantenservice op, of kom naar onze winkel. Hier hebben we een speciale afdeling met dames werkkledij en dames werkschoenen.