• Lorem ipsum

Leren werkhandschoenen

21 artikelen

Leren werkhandschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Dit komt omdat er ook weer diverse soorten leer bestaan. Zo is er nerfleder leer, splitleder en schapenleder. Elke soort leer heeft weer zijn eigen eigenschappen. Zo is er altijd wel een leren werkhandschoen die bij jouw werkzaamheden past!

Lees meer...
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
Werkhandschoenen schapenleder W2-10178
€2,65
Excl. btw
-14%
Werkhandschoenen Splitleder 10396
-14%
Werkhandschoenen rund/box leder W2-10192
+31 343 410 110
Werkhandschoenen Kevlar gestikt 10397
Werkhandschoenen Kevlar gestikt 10397
€3,95
Excl. btw
-24%
Werkhandschoenen rund/box leder W2-10190
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist
-18%
Oxxa werkhandschoenen Worker 11-451
Oxxa werkhandschoenen Worker 11-451
€2,54
Excl. btw
Werkhandschoenen Golden Glove 10195
Werkhandschoenen Golden Glove 10195
€4,35
Excl. btw

Leren werkhandschoenen

Er zijn leren werkhandschoenen in verschillende leersoorten, kwaliteiten en uitvoeringen. Let bij het kopen van werkhandschoenen op of deze geschikt zijn voor je werkzaamheden.

Tip: Pak je oude werkhandschoenen erbij en ontdek waar ze het meest versleten zijn. Er zijn veel leren werkhandschoenen verkrijgbaar met extra versterking op slijtage gevoelige plekken.

Nerfleder werkhandschoenen

Nerfleder leer komt van de buitenzijde van de huid en dit maakt de werkhandschoenen sterk, flexibel en comfortabel. Ideale werkhandschoenen voor de zwaarst denkbare werkzaamheden die veel worden toegepast in de bouw en metaalsector.

Splitleder werkhandschoenen

Splitleder leer komt van de onderkant van de huid en is voordeliger dan nerfleder waardoor de werkhandschoenen goedkoper zijn. Werkhandschoenen van splitleder hebben bovendien olie absorberende eigenschappen. Deze multifunctionele werkhandschoenen worden in vele omgevingen en beroepen gebruikt.

Nappa leren werkhandschoenen (Schapenleren werkhandschoenen)

Nappaleer is gemaakt van schapenhuid en extreem soepel en ademend. Werkhandschoenen van nappaleer zijn daardoor erg comfortabel en uitermate duurzaam. Door de zachtheid van het leer blijf je een goede vingergevoeligheid houden bij deze werkhandschoenen.

Mocht je een leren werkhandschoen niet kunnen vinden of heb je advies nodig bij de keuze neem, dan gerust contact met ons op.
Wij maken graag een offerte op maat wanneer je grotere aantallen nodig hebt.

Wear2work de specialist in leren werkhandschoenen.

•    Leren werkhandschoenen geschikt voor de bouw
•    Grip werkhandschoenen geschikt voor stratenmakers, chauffeurs en de bouw
•    Montage werkhandschoenen geschikt voor montage werkzaamheden
•    Las werkhandschoenen voor bescherming tegen hitte, vuur en metaal lasspetters
•    Snijbestendige werkhandschoenen beschermen tegen scherpe materialen, voor slagers, metaalbewerkers, productie medewerkers,   glaszetters etc.
•    Snijbestendige mouwen zijn ideaal geschikt om je polsen en armen te beschermen
•    Olie- & Chemisch bestendige werkhandschoenen beschermen tegen olie, vloeistoffen en chemicaliën
•    NBR (nitril) gecoate werkhandschoenen voor metaal- en glasbewerking
•    Katoenen werkhandschoenen ter voorkoming van vingerafdrukken op een materiaal of bij een allergie
•    Vinyl werkhandschoenen voor lichte bescherming tegen vuil en stof
•    Huishoud werkhandschoenen vloeistof dicht en geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden
•    Hittebestendige werkhandschoenen beschermt tegen hoge temperaturen
•    Koudebestendige werkhandschoenen voor koude periodes bij buitenberoepen als bouwvakkers, heftruckchauffeurs en koelcelmedewerkers.

Werkhandschoenen met normering

Om er zeker van te zijn dat de werkhandschoenen die je koopt aan alle eisen voldoen, zijn de volgende Europese richtlijnen in de vorm van normeringen vastgesteld. Alle werkhandschoenen uit het assortiment van Wear2Work voldoen aan een normering, waardoor je altijd verzekerd bent dat deze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen! De volgende normeringen gelden voor werkhandschoenen:

Werkhandschoenen met CE Keurmerk

Voor producten waarvoor een EU richtlijn bestaat, geldt deze CE Markering om aan te geven dat deze voldoet aan de eisen van veiligheid, milieu, gezondheid en consumentenbescherming.

Werkhandschoenen 388 Mechanische risico’s

Werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische risico’s in combinatie met 4 cijfers die het prestatieniveau aangeven. De mechanische risico’s zijn: A: Schuurweerstand, B: Snijweerstand, C: Scheurweerstand en D: Perforatieweerstand.

Werkhandschoenen vergelijken?

Wij willen je graag van de juiste werkhandschoenen voorzien, afgestemd op de werkzaamheden waarvoor deze werkhandschoenen nodig zijn. Wil je graag de werkhandschoenen komen passen? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede. Liever telefonisch advies? Ook dat is geen probleem, neem contact op met onze klantenservice!