• Lorem ipsum

Instap werkschoenen

13 artikelen

Instap werkschoenen of instap veiligheidsschoenen trek je sneller aan of uit dan schoenen met veters. Daarom zijn deze instap veiligheidsschoenen heel populair bij beroepen waar je geregeld je veiligheidsschoenen uit moet trekken. Vooral de Sixton instap werkschoenen en de Grisport instap werkschoenen worden veel verkocht. Uiteraard zijn er ook instap werkschoenen S3 genormeerd.

Lees meer...
Actie
Sixton instap werkschoenen S3 SRC Lugano zwart
Albatros werkschoenen S1P SRA ESD 64673
Albatros werkschoenen S1P SRA ESD 64673
€83,95
Excl. btw
Sixton instap werkschoenen S3 ESD Balzo
Sixton instap werkschoenen S3 ESD Balzo
€144,95
Excl. btw
actie
Puma werkschoenen S1P ESD SRC 63387
Puma werkschoenen S1P ESD SRC 63387
€105,95
Excl. btw
+31 343 410 110
actie
X0500 S2 SRC werkschoenen Safety Jogger
X0500 S2 SRC werkschoenen Safety Jogger
€37,00
Excl. btw
Actie
Sixton instapper hoog S3 SRC ESD bruin
Sixton instapper hoog S3 SRC ESD bruin
€110,95
Excl. btw
Sixton instapper hoog S3 SRC Forte
Sixton instapper hoog S3 SRC Forte
€154,95
Excl. btw
Actie
Sixton instap werkschoenen S3 SRC Lugano+

Werkschoenen instap of veters

Instap werkschoenen zijn super handig als je meerdere keren op een dag je werkschoenen aan- en uittrekt. Als je bijvoorbeeld veel bij klanten naar binnen moet, zoals vloerenleggers, installateurs of bezorgers. Ze worden ook veel gedragen door vrachtwagenchauffeurs die hun cabine graag schoon willen houden. Ook in de food industrie worden werkschoenen zonder veters gedragen, omdat schoenen makkelijker schoon kunnen worden gehouden en daardoor hygiënischer zijn. Losse veters trekken niet alleen vuil aan, maar het kan ook erg irritant zijn. Zeker als je ook nog eens werkhandschoenen draagt.

Instap werkschoenen S3 net zo veilig?

Instap werkschoenen S3 zijn net zo veilig als werkschoenen met veters. De instap werkschoen is uitgevoerd met elastisch materiaal waardoor je deze niet strakker of losser om je voet kan doen. Bij het kopen of passen moeten ze niet te los aanvoelen omdat ze dan gaan ''slippen'' wanneer ze zijn ingelopen.

Instap werkschoenen stalen neus of composiet?

Instap werkschoenen met een stalen neus zijn voordeliger, maar ook wat zwaarder. Wanneer je lichte instap werkschoenen zoekt kan je beter kiezen voor composiet of aluminium. Om je op weg te helpen hebben we het gewicht van alle werkschoenen in de specificaties staan. Het is ook mogelijk om te filteren op het gewicht van de werkschoen.

Nog meer vragen over instap veiligheidsschoenen

Zijn instap werkschoenen geschikt voor elk beroep?

Hoewel instap werkschoenen S3 of S1P een normering hebben zijn er ook werkomstandigheden waar ze minder geschikt voor zijn. De instap werkschoenen zullen in modder of zand eerder uitschieten dan werkschoenen met veters. Wellicht zijn werkschoenen met een BOA-sluiting dan een mooi alternatief.

Is het elastiek van een instap werkschoen niet snel uitgerekt?

De instap werkschoenen met elastiek worden in de fabriek streng getest en zijn niet snel uitgerekt. De Sixton instap werkschoenen hebben neopreen in de sluiting verwerkt. waardoor deze helemaal niet uitrekken! Neopreen is sterk en extreem elastisch en wordt ook gebruikt voor het maken van surfpakken.

Zijn er ook echte dames instap werkschoenen?

De meeste instap werkschoenen hebben we ook in kleinere maten, maar we hebben ook een specifieke instap werkschoen voor dames. De Sixton instap werkschoen Andora is speciaal ontwikkeld voor de smallere dames voet. 

Is een werkschoen met BOA-sluiting te vergelijken met een instap werkschoen?

Het voordeel van een BOA (of snelsluiting) is dat je deze strakker om je voet kan laten aansluiten.

Instap werkschoenen kopen bij dé werkschoenen specialist

Bekijk ons assortiment instap veiligheidsschoenen op onze webshop of kom langs in onze winkel! Wij hebben veel werkschoenen op voorraad in ons magazijn en in onze winkel. Met onze snelle levering heb je de meeste werkschoenen instap de volgende dag al in huis! Wil je toch liever passen en vergelijken? Kom dan snel naar dé werkschoenen winkel van Midden Nederland. Onze specialisten staan voor je klaar!