Shirts

  Voor iedere klus, elk beroep en vrije tijd hebben wij een ruime keuze aan werkshirts in vele verschillende kleuren en modellen in ons assortiment. 
  De werkshirts uit onze collectie zijn uit diverse merken samengesteld waardoor je kan kiezen uit de vele verschillende soorten werkshirts van de beste kwaliteit! En natuurlijk kan je deze goed combineren met bijpassende werkbroeken en werktruien!

  Lees meer...

  Verschillende werkshirts

  Bij de samenstelling van ons assortiment werkshirts hebben wij rekening gehouden met een aantal factoren waarbij o.a. duurzaamheid en draagcomfort van de werkshirts voor ons belangrijk zijn.

  • Werkshirts hebben wij van diverse topmerken, zoals Puma, Uniwear en Clique zijn gemaakt van verschillende materialen zoals katoen en polyester.
  • Wij hebben zowel werkshirts met lange- als korte mouwen in ons assortiment. Tevens hebben wij ook polo’s met korte en lange mouwen. 
  • In ons assortiment hebben we ook spijkeroverhemden!
  • Een bijzondere kleur, of de kleur van uw huisstijl nodig? In onze webwinkel hebben we de meest voorkomende kleuren, maar er is nog veel meer mogelijk! Mocht je een andere kleur of model zoeken, neem gerust contactmet ons op en dan stellen wij je op de hoogte van de mogelijkheden.
  • Wij stellen hoge eisen aan de duurzaamheid van onze werkshirts, zodat de werkshirts lang mee gaan en mooi blijven.


  Werkshirt laten bedrukken

  Wil je jouw werkshirt bedrukt hebben met je logo of een tekst? Dat kan! Bij Wear2Work heb je de mogelijkheid om je werkshirts te laten bedrukken. Weet je niet precies wat je op je werkshirts bedrukt wil hebben of welk model werkshirt je moet bestellen? Kom dan langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede om de werkshirts te bekijken en te passen. Wij staan voor je klaar voor een persoonlijk advies op maat.


  Wasvoorschriften werkkledij

  De werkshirts uit ons assortiment blijven hun vorm en kleur houden zelfs na vele wasbeurten.
  Daarvoor is het wel belangrijk je aan de wasvoorschriften te houden. Voor een lange levensduur van de bedrukte werkshirts raden wij je het volgende aan:

  • Was de werkshirts (met of zonder bedrukking) niet heter dan 40 graden.
  • Keer de werkshirts binnenstebuiten tijdens het wassen en strijken.
  • Bedrukte werkshirts blijven langer mooi als ze de eerste 2 keer koud met de hand worden gewassen.
  • Drogen in de wasdroger raden wij ten zeerste af, omdat dit de bedrukking aan kan tasten!