Werkkledij voor lassers

  Ben je op zoek naar laskledij of laskappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel werkkledij voor lassers, als lasschoenen. We hebben een ruim aanbod las werkkledij, welke bestaat uit lasjassen, lasschoenen, lasoveralls, maar we hebben bijvoorbeeld ook laskappen, lasschorts en lasbrillen. 

  Lees meer...

  Werkkledij en werkschoenen geschikt voor lassers

  De pagina waar je je nu bevindt is speciaal ingericht op de meest verkochte en populairste lasartikelen. Deze laskledij, lasschoenen en bijbehorende lasattributen zijn essentieel als je last als beroep of in je vrije tijd weleens aan het lassen bent. Op deze manier ben je namelijk goed beschermd en wordt de kans op verwondingen zo klein als mogelijk gemaakt. Daarnaast moet laskledij natuurlijk lang meegaan, zodat je met een set laskledij lang kunt doen!


  Comfortabele en veilige laskledij 

  Als je lasser bent van beroep kun je soms in moeilijke posities moeten werken en kom je vaak in aanraking met lasdampen en lasvonken. Om deze redenen moet je zorgen dat je goed beschermd bent en dus de juiste lasschoenen, lasjas of las bovenkledij draagt! Uiteraard dien je daarnaast ook een goede laskap/lasbril te dragen om ook je gezicht te beschermen. Als lasser ben je vaak binnen aan het werk of op plekken waar het windstil is. Naast dat laskledij goed moet beschermen, is het natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk dat deze werkkledij ook comfortabel zit. Om deze reden worden de meeste lashandschoenen gemaakt van splitleder. Dit zorgt ervoor dat de lashandschoenen goed beschermen, maar ook flexibel aan je hand zitten. Werkkledij voor lassers is bijna altijd gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal verkleint de kans op gaatjes in de werkkledij en zorgt er tegelijkertijd voor dat de stof zacht aanvoelt en dus fijn is om te dragen.

  Wat verder belangrijk is bij het lassen, is dat de zakken op de las werkkledij af te sluiten zijn. Hierdoor voorkom je dat er lasspatten in de kledij terecht kunnen komen. Laskledij is altijd voorzien van de norm ISO 11612.Deze veiligheidsnorm geeft aan dat de stof getest is en bestand is tegen vlammen en hitte.


  Wear2work, specialist in laskledij

  Wear2work heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verkopen en leveren van werkkledij en werkschoenen. In deze tijd hebben we een ruim assortiment werkkledij en werkschoenen weten op te bouwen die perfect geschikt is voor de bouwsector. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige lasoveralls!