• Lorem ipsum

Hoge dames werkschoenen

10 artikelen

Wens je liever een hoge dames werkschoen? Ook hoge dames veiligheidsschoenen hebben wij in verschillende kleuren en maten. Hoge veiligheidsschoenen voor vrouwen hebben vele voordelen; zo heb je meer stabiliteit aan je enkels en goede bescherming van de hiel. We hebben ook lage veiligheidsschoenen voor dames!

Lees meer...

Dames werkschoenen

Hoewel de meeste werkschoenen bij ons ook verkrijgbaar zijn in kleinere maten, hebben wij ook heel veel specifieke dames werkschoenen in ons assortiment. Deze werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een beter sluitende pasvorm, waardoor je werkschoenen comfortabeler zitten.

Het dragen van lichtere en comfortabelere dames werkschoenen voorkomt voetproblemen en zorgt ervoor dat je minder snel last zal krijgen van vermoeide voeten. Wanneer je een beroep hebt waarbij je veel loopt adviseren wij de sportieve Puma dameswerkschoenen.

En omdat veiligheid prima te combineren is met stijl en vrouwelijkheid, hebben we ook een aantal modellen in leuke opvallende kleuren. We hebben voor elk beroep en elk budget de juiste dames werkschoenen.

Dames werkschoenen in de juiste maat?

Voor het bepalen van de juiste maat voor je werkschoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als vrijetijdsschoenen. En als je werkschoenen toch niet blijken te passen dan is dat geen probleem. Stuur ze naar ons terug en binnen 2 dagen heb je de juiste maat werkschoenen alsnog in huis!

Werkschoenen normeringen

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Deze normeringen helpen bij de keuze van de juiste werkschoenen en geven inzicht welke werkschoenen geschikt zijn voor je beroep.

• SB normering
Werkschoenen uitgerust met een beschermende neus.
• S1 normering
Werkschoenen uitgevoerd met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak.
 S1P normering
Werkschoenen uitgevoerd met een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en penetratiebestendige tussenzool.
• S2 normering
Werkschoenen met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en waterdichte schacht.
• S3 normering
Werkschoenen met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak, waterdichte schacht en penetratie bestendige tussenzool.
• S4 normering
Werklaars gemaakt van rubber of kunststof materiaal met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie absorberende hak.
• S5 normering
Werklaars met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool tot 1100 N.

Aanvullende normeringen die je veel bij onze werkschoenen kan vinden zijn:

SRC - Deze werkschoenen voldoen aan de hoogste antislip normering 
Werkschoenen nodig voor een gladde werkomgeving? 
Kies dan voor werkschoenen met SRC (antislip) normering.

HRO - Hittebestendige zool tot 300 graden bij contactwarmte tot 1 minuut 
Werkschoenen waarvan de zolen regelmatig weg schroeien? 
Kies dan voor werkschoenen met een HRO normering.

ESD - Deze zijn volgens normering EN61340 getest op antistatische eigenschappen 
Werkschoenen nodig om vervelende schokken tijdens het werk te voorkomen? 
Dan adviseren wij je werkschoenen met ESD normering te kopen.

Kom naar onze werkschoenen winkel

Vind je het lastig om online werkschoenen te bestellen en zou je liever eerst passen? Kom dan naar onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede en wij zorgen ervoor dat jij met de juiste werkschoenen naar huis gaat! De werkschoenen die je in de webwinkel ziet staan hebben we ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede.