• Lorem ipsum

Delta Plus

50 artikelen

Delta Plus is een specialist in het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen voor allerlei soorten beroepen. De producten in het assortiment van Delta Plus zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld een halfgelaatsmasker, volgelaatsmasker, oordoppen, lashelm of de vele werkhandschoenen en ervaar het zelf! 

Lees meer...
Overzetbril Hekla Delta Plus
Overzetbril Hekla Delta Plus
Excl. btw
+31 343 410 110

Delta Plus is de belangrijkste PBM-producent van Frankrijk, wij vertellen je graag hoe dit is ontstaan. De goede mondkapjes van Delta Plus werden in 2005 en 2006 ontdekt door de Franse overheid. Bij de opkomst van de vogelgriep bestelde de Franse overheid namelijk een groot aantal mondkapjes. Dit heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat Delta Plus de belangrijkste PBM-producent in Frankrijk is. 

Filterpatronen volgelaatsmasker

Een belangrijk onderdeel uit het assortiment van Delta Plus zijn de filterpatronen. Deze filterpatronen zijn geschikt voor het plaatsen in het volgelaatsmasker van Delta Plus. Deze filterpatronen zijn bestemd voor het werken in extreme omstandigheden. De filters zijn onder andere geschikt voor aerosol deeltjes, gassen en dampen. Let hier goed op bij het kiezen van een filterpatroon!  

Delta Plus werkhandschoenen laten bedrukken? 

Dat kan, je kunt je werkhandschoenen laten bedrukken bij Wear2work. Wij hebben een eigen drukkerij! Zo kun je je werkhandschoenen personaliseren met je logo of naam!  

Delta Plus pbm's koop je bij Wear2work! 

Alle Delta Plus producten koop je veilig en snel op onze webshop. Wil je de producten toch liever even zien, voelen en passen? Kom dan langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Wij hebben de Delta Plus producten op voorraad in ons magazijn.