• Lorem ipsum

Gevoerde werklaarzen

15 artikelen

Gevoerde werklaarzen zijn ideaal als je op zoekt bent naar warme werklaarzen voor tijdens de koudere werkdagen. Werklaarzen gevoerd zijn er in de maten 35 t/m 50, voor zowel heren als dames, dus neem eens een kijkje tussen onze gevoerde werklaarzen! Weet je niet wat je wil? Kijk dan eens tussen alle werklaarzen die wij in ons assortiment hebben!

Lees meer...

Werklaarzen gevoerd

Gevoerde werklaarzen zijn werklaarzen die aan de binnenkant van de werklaars gevoerd zijn met bont, wol of imitatiemateriaal. Het voordeel van werklaarzen die gevoerd zijn is dat ze erg warm zijn. Dit is ideaal op koude winterdagen en wanneer het bijvoorbeeld sneeuwt. Op deze manier blijven jouw voeten warm tijdens het werken! We hebben werklaarzen gevoerd van maat 35 tot maat 50, waardoor we zowel gevoerde werklaarzen heren als gevoerde dames werklaarzen in ons assortiment hebben!

S3 werklaarzen

De buitenzijde van de meeste gevoerde werklaarzen is in de meeste gevallen gemaakt van leer. Hierdoor heb je meer draagcomfort dan wanneer je bijvoorbeeld een rubberen werklaars draagt. Daarnaast zijn alle gevoerde werklaarzen die wij in ons assortiment hebben voorzien van een S3-normering. Dit wil zeggen dat je voeten tot wel 60 minuten droog blijven.

Onderhouden van gevoerde werklaarzen

Er is wel een verschil in onderhoud tussen rubberen laarzen en leren werklaarzen. Leren werklaarzen kun je het beste onderhouden door het vuil te verwijderen met warm water of ze met een borstel en wat reinigingsmiddel schoon te maken. Daarna is het aan te raden om ze in te vetten met ledervet of ledercrème. Voor het beste effect dien je dit maandelijks te herhalen.

Let op!: het is NIET verstandig om je leren werklaarzen te laten drogen bij de verwarming. Hierdoor droogt het leer uit en heb je eerder kans op scheuren in het leer.