• Lorem ipsum

Portwest werkkledij

133 artikelen

Portwest is sinds 1904 een fabrikant van werkkledij, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. De laatste jaren heeft Portwest zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk op het gebied van moderne werkkledij waarbij duurzaamheid en comfort voorop staan. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen als werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorbeschermers en helmen ben je bij Portwest aan het juiste adres.

Lees meer...

Portwest werkkledij stretch WX3

Portwest biedt een uitgebreid assortiment alledaagse werkkledij van werkbroeken, werkjassen, overalls, truien en shirts. Hiermee kan jij je als professional kleden van top top teen. De werkkledij van Portwest is verkrijgbaar in vele kleuren en stofsoorten.

Portwest heeft een lijn stretch werkkledij ontworpen met een moderne pasvorm die garant staan voor comfort, functionaliteit en duurzaamheid. De Portwest werkbroeken uit de WX3 serie zijn gemaakt van een technische stretchstof wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en comfort tijdens het werken. Het materiaal van de werkkledij is ademend waardoor zweet en vocht makkelijk worden afgevoerd. Kortom, de Technical Stretch WX3-productlijn van Portwest biedt werkkledij die is ontworpen voor veeleisende werkomgevingen waar comfort, functionaliteit en duurzaamheid van groot belang zijn.

Portwest veiligheidskledij

Portwest werkkledij is vooral bekend om het enorme assortiment gespecialiseerde beschermende kleding. Werkkledij om je te beschermen tegen extreme weersomstandigheden als kou, water en wind. Maar Portwest zorgt er ook voor dat je veilig kan blijven werken in de meest uitdagende werkomgevingen. Zo is er vlamvertragende werkkledij, snijbestendige werkkledij, zaagkledij en zelfs vuurbestendige kledij.

Portwest hanteert de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Hierdoor blijf je veilig maar kan je ook comfortabel je werk blijven uitoefenen. Portwest werkkledij voldoet aan de internationale veiligheidsnormen en is verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Portwest biedt een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig te kunnen werken in allerlei sectoren. Er is een aanbod van gehoorbescherming, veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en adembescherming. Deze PBM's voldoen aan de strengste internationale normen en zijn ontworpen om maximale bescherming en comfort te bieden zonder concessies te doen aan de bewegingsvrijheid of het gebruiksgemak.

Duurzame werkkledij, milieubewust en sociaal verantwoord

Portwest is erg betrokken en heeft duurzaamheid hoog op de agenda. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en werkt aan het verlagen van hun energieverbruik en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in hun productieprocessen en faciliteiten. Portwest zet zich in om afval te verminderen door efficiëntere productieprocessen, betere verpakkingsoplossingen en het bevorderen van recycling. Daarnaast zet Portwest zich in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en werkt het samen met leveranciers die dezelfde waarden delen. Portwest ondersteunt ook lokale gemeenschappen door middel van liefdadigheidsinitiatieven en samenwerkingen met non-profitorganisaties.