Werkkledij voor in de Bouw

  Ben je op zoek naar bouw bovenkledij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel werkkledij voor in de bouw, als bouw werkschoenen. Ons assortiment werkkledij bouw bestaat uit bouw werkbroeken en bouw werkjassen. Neem ook een kijkje tussen al onze werkkledij voor de bouw!

  Lees meer...

  Werkkledij en werkschoenen geschikt voor in de bouw

  Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen in de bouw. Uiteraard is veel van onze werkkledij en werkschoenen geschikt voor meerdere beroepen. Mensen die in de bouw werken hebben werkkledij nodig die comfortabel en duurzaam is, en tegelijkertijd de nodige bescherming biedt. Het moet goed passen, bescherming bieden en niet na een paar weken al versleten zijn.


  Slijtvaste werkkledij geschikt voor in de bouw

  Straatmakers werken buiten en hebben dus te maken met wisselende weersinvloeden. Ze verrichten fysiek zwaar werk waarbij ook de werkkledij op de proef zal worden gesteld. Zichtbaarheid is een belangrijk veiligheidsaspect. Daarnaast maken ze vaak gebruik van werkhandschoenen. De werkbroeken moeten beschikken over slijtvast en stevig materiaal en voorzien zijn van een goede kniebescherming.

  Werkbroeken met veel zakken zijn ook nodig om gereedschap dicht bij de hand te hebben. Vaak maken bouwvakkers gebruik van werkbroeken met losse spijkerzakken voor de kleinere materialen. Helmen zijn belangrijk bij de bouw, hiervoor moeten ze wel de correcte kleur hebben (elke kleur helm is voor iemand anders bijv. Rood voor brandweer, blauw voor elektriciens en witte helmen voor managers en leidinggevenden. High-vis hesjes zijn ook belangrijk; hiervoor geldt de reden dat de high vis hesjes oranje moet zijn.


  Specialist in werkkledij en werkschoenen voor de bouw

  Wear2work heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verkopen en leveren van werkkledij en werkschoenen. In deze tijd hebben we een ruim assortiment werkkledij en werkschoenen weten op te bouwen die perfect geschikt is voor de bouwsector. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige bouw werkbroeken, werkjassen of de persoonlijke beschermingsmiddelen voor de bouw