• Lorem ipsum

Vesten

Werkvesten in vele verschillende kleuren en uitvoeringen koop je voordelig en snel bij Wear2Work.
We merken steeds vaker dat een werk vest een belangrijk deel van de dagelijkse werkkledij uitmaakt. In het voorjaar en in de zomer kan een vest als jas gedragen worden en in de winter kan je hem weer onder je jas dragen. Een werkvest past ook goed binnen het 3 lagen systeem, waardoor het ideaal is om als werkkledij te dragen. Bij Wear2work hebben we werkvesten met capuchon, maar ook fleece werkvesten

Lees meer...

Verschillende werkvesten

In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere de volgende soorten (werk)vesten terug:

Fleece vest
Polyester vest
Vest met capuchon
Vest zonder capuchon
Werkvest


Ruim aanbod werkvesten

Wij hebben een ruim aanbod werkvesten in onze (web)winkel, maar nog veel belangrijker is dat we dit ook in ons magazijn hebben liggen. Dit zorgt niet alleen voor razendsnelle leveringen, maar hierdoor kunnen we ook groot inkopen en scherp aanbieden. Koop vandaag je werk vest voordelig online en wij zorgen ervoor dat deze binnen 1 werkdag bij je in huis is.


Werkvesten van diverse materiaalsoorten

Bij Wear2work hebben we vele werkvesten van verschillende materiaalsoorten. Zo hebben we werk vesten gemaakt van 100% polyester, katoen/polyester, katoen, maar ook van fleece-materiaal! Zo is er altijd wel een werkvest wat past bij jouw wensen!

Heb je vragen over onze werkkledij? Neem contact op met één van onze professionals van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!


Pas je werkvest in onze winkel

Je kan natuurlijk ook naar onze werkkledij winkel in Wijk bij Duurstede komen. Hier kan je alles passen, vergelijken en direct meenemen. Verbaas je over de vele artikelen die we in onze winkel hebben. Stevige werkschoenen nodig? We hebben keuze uit meer dan 400 verschillende werkschoenen! Op zoek naar een moderne werkbroek? We hebben meer dan 75 verschillende modellen werkbroeken op voorraad! Kom langs en wij zorgen dat je dankzij onze ervaring en kennis tevreden de deur uitloopt!