• Lorem ipsum

ProJob werkkledij

35 artikelen

De werkkledij van Projob is modern en van goede kwaliteit. Projob werkkledij is inzetbaar in zowel de bouw, als de industrie, transport of service. Wij hebben Projob werkbroeken, korte werkbroeken, softshells, werkoveralls en nog veel meer..

Lees meer...

Projob Werkkledij

"Werkkledij gemaakt door en voor de echte vakman”.

ProJob Swedish Workwear staat voor functionele werkkledij. Mooi, eigentijds en van hoogstaande kwaliteit. De collectie werkkledij van ProJob is voor meerdere beroepen inzetbaar en is vooral veel terug te zien in de sectoren bouw, industrie, transport en service.

In dezelfde kleur en stijl als je collega's lopen? Maar zelf uitkiezen wat je aan wil? Met ProJob bieden we een geheel nieuwe lijn, waardoor we onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om een compleet outfit samen te stellen in dezelfde uitstraling, kleur en vorm. In onze collectie ProJob vind je alles van polo/t-shirts tot werkjassen. Als je kiest voor ProJob, heb je verder eigenlijk niets meer nodig.  

Projob werkkledij online kopen

Bestel je werkkledij snel en veilig online bij Wear2work.nl! In onze overzichtelijke webwinkel vind je producten tegen concurrerende prijzen. Als je op werkdagen voor 17:30 uur besteld, kan je het de volgende dag in huis verwachten! En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Begin nu met bedrijfskleding online kopen bij Wear2work!

Projob werkbroeken

Projob heeft daarnaast ook verschillende soorten werkbroeken. Zo hebben wij Projob werkbroeken met stretch en zonder stretch, maar hebben we ook korte werkbroeken van Projob. Op de werkbroeken bevinden zich meerdere zakken om al je spullen bij je te kunnen dragen. Daarnaast zijn de uiteindes van de werkbroeken extra te verlengen met 5cm. Projob heeft werkbroeken die geschikt zijn voor de landbouw, maar ook voor de bouw en installatie. Zo vind je altijd wel een Projob werkbroek die geschikt is voor jou!

Werkkledij bedrukken

Bedrukte werkkledij zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Wil je jouw werkkledij laten bedrukken en personaliseren met je logo, bedrijfsnaam of tekst? Dat kan! Bij Wear2Work heb je de mogelijkheid om je werkkledij te laten bedrukken.

Vooraf eerst advies nodig? Kom dan langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan voor je klaar voor een persoonlijk advies op maat! 

Werkkledijwinkel Wijk bij Duurstede

Wij hebben een werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede waar je alles kan bekijken, passen en vergelijken. En uiteraard kan je alles direct meenemen aangezien we vrijwel alles op voorraad hebben liggen! Een werkkledij- en werkschoenenwinkel met zoveel keus? Een bezoekje waard.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen/Duurzaamheid

ProJob gelooft in een klassiek design en kwaliteitsproducten. Dit is iets wat nooit uit de mode gaat. Zo is kwaliteit een van de betere manieren om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Het is voor ProJob van zeer groot belang dat alle producten veilig zijn en geen gevaarlijke stoffen bevatten.

ProJob zorgt voor een betere arbeidsvoorwaarden, doet niet aan kinderarbeid, helpt armoede tegen te gaan en gebruikt strategieën om de milieu-impact te verkleinen.