• Lorem ipsum

Milwaukee

23 artikelen

Milwaukee heeft een ruim assortiment aan gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij hebben Milwaukee werkhandschoenen, veiligheidsbrillen en stofmaskers in ons assortiment. De veiligheidsbrillen en werkhandschoenen van Milwaukee zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor je altijd veilig aan het werk kunt gaan!

Lees meer...

Milwaukee

Milwaukee behoort tot één van de bekendste gereedschap merken ter wereld.
Door het ontwerpen van snoerloos gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen maakt Milwaukee de werkvloer productiever en veiliger.
Met de veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en stofmaskers van Milwaukee werk je veilig en comfortabel. 

Bij de ontwikkeling van persoonlijke beschermingsmiddelen is goed gekeken naar de behoeftes van de doelgroep. Vanuit die gedachte zijn diverse innovatieve oplossingen ontstaan, zoals veiligheidsbrillen die de hele dag kunnen worden gedragen zonder dat de glazen beslaan.
Het draait bij Milwaukee om veiligheid en comfort maar ook duurzaamheid is een belangrijk aspect.
De werkhandschoenen zijn van superieure kwaliteit waarmee je gegarandeerd langer kunt blijven werken.

Vanaf 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty gereedschap te produceren voor de professional.
En met dit assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen laat Milwaukee zien dat ze jou als vakman begrijpen!

Werkhandschoenen Milwaukee

Het dragen van goed beschermende werkhandschoenen op de werkvloer is essentieel. Om deze reden hebben wij verschillende modellen Milwaukee werk handschoenen toegevoegd aan ons assortiment. Zo hebben we snijbestendige werkhandschoenen, Hi-vis werkhandschoenen, sloop werkhandschoenen en zelfs werkhandschoenen met Smartswipe! Hierdoor is er altijd wel een paar werkhandschoenen die bij jouw werkzaamheden past.

Veiligheidsbrillen Milwaukee

Ook op het gebied van gezichtsbescherming heeft Milwaukee niet stilgezeten. Zo heeft het merk veiligheidsbrillen met anti-condens, antikras veiligheidsbrillen, veiligheidsbrillen op sterkte en veiligheidsbrillen met getinte glazen.