Atlas werkschoenen

  5 artikelen
  SALE
  Atlas werkschoenen Anatomic Bau 500 S3 SRC
  Atlas werkschoenen Anatomic Bau 500 S3 SRC
  €89,95
  Excl. btw
  Prijs in
  SALE
  Atlas werkschoenen GTX 745 S3 SRC
  Atlas werkschoenen GTX 745 S3 SRC
  €139,95
  Excl. btw
  Prijs in
  SALE
  Atlas werkschoenen XP 505 S3 SRC
  Atlas werkschoenen XP 505 S3 SRC
  €95,95
  Excl. btw
  Prijs in
  Atlas werkschoenen CX 565 S1P SRC ESD
  Atlas werkschoenen CX 565 S1P SRC ESD
  Excl. btw
  Prijs in

  Atlas werkschoenen

  In 1910 is Atlas begonnen met het produceren van werkschoenen. In het kleine dorpje Unna hadden zij 3 etages tot hun beschikking waar de werkschoenen geproduceerd werden. Een goede dagproductie lag toen bij 80(!) paar schoenen. Tegenwoordig is Atlas gegroeid tot dé toonaangevende fabrikant van veiligheidsschoenen in Europa. Jaarlijks produceren zij meer 2,2 miljoen paar hightech veiligheidsschoenen en werken er meer dan 1700 mensen. Van oudsher is Atlas gericht op het produceren van werkschoenen die bedoeld zijn voor zware werkzaamheden, zoals in staalfabrieken en in de mijnbouw. Na dit succes is Atlas het assortiment gaan uitbreiden en staan zij bekend om de steeds terugkerende vernieuwing in de werkschoenen.

  De lederen delen van de werkschoenen worden geproduceerd in het zuiden van Brazilië. Atlas stelt hoge eisen aan de producten, vandaar dat zij het leer van het runderras Black Angus willen gebruiken voor de werkschoenen. Deze lederkwaliteit biedt een hoog draagcomfort en is erg duurzaam. Atlas vindt het ook erg belangrijk om een goede werksfeer te creëren. In Brazilië bieden zij kinderopvang aan en organiseren zij spelmiddagen.

  Atlas heeft een aantal technologieën die zij toepassen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  Atlas werkschoenen Aktiv-X binnenvoering

  Door de functionele binnenvoering droogt de binnenkant van de Atlas werkschoenen snel en zorgt het voor een perfecte vochtregulering. Dit zorgt ervoor dat de werkschoenen goed ademen en dus sneller drogen. Deze technologie is huidvriendelijk. Door de Atlas Clima stream wordt de omgevingstemperatuur van de Atlas werkschoenen perfect gereguleerd. Het gebruik van hoogwaardig, ademend bovenleder en het lichte materiaal van de binnenvoering zorgen samen voor dit unieke comfort.  

  Atlas werkschoenen 3D dempingsysteem

  De 3D zool met perfect loopcomfort bestaat uit drie componenten: de drukverlichtende inlegzool, een dempende comfortabele tussenzool en de dynamische loopzool. Door dit systeem worden de gewrichten en de rug ontlast en wordt er gezorgd voor een gelijkmatige drukverdeling. De tussenzool is metaalvrij, waardoor de Atlas werkschoenen flexibel en licht zijn. Door deze innovatieve tussenzool krijgt het voetbed stabiliteit als het op oneffen ondergrond komt. Hierdoor ontwikkelt er een uitstekende loopveiligheid.

  De hoogwaardige Ergo-Med inlegzolen zijn ontwikkeld door Atlas om de werkschoenen nog comfortabeler te maken en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Doordat de inlegzolen antistatisch zijn, vervalt de normering niet. Daarnaast zijn alle werkschoenen van Atlas geschikt voor orthopedische inlegzolen.

  Atlas werkschoenen Innoflex System

  De nieuwe Innoflex Line staat voor een volledig loopzool concept en ondersteunt de drager in iedere bewegingsfase. De Flexkerven zorgen voor optimale grip en door de Dynamic Plates wordt de energie perfect gereguleerd. Hierdoor wordt moeiteloos lopen gegarandeerd. Deze Atlas werkschoenen zijn uitstekend geschikt voor in de bouw!

  Met meer dan 100 jaar aan kennis, is Atlas een toonaangevende fabrikant van veiligheidsschoenen in Europa.

  Atlas werkschoenen online kopen bij Wear2work.NL

  Atlas werkschoenen kan je snel en veilig online kopen en worden snel geleverd. En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn, kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Bestel nu jouw Atlas werkschoenen via onze webshop veilig, snel en voordelig!