• Lorem ipsum

Reflecterende shirts

20 artikelen

Het dragen van een reflecterend werkshirt is belangrijk als je goed zichtbaar wilt zijn tijdens je werkzaamheden. Heb je toevallig ook een reflecterende werkbroek of reflecterende werkjas nodig? Dit hebben we ook in ons assortiment.

Lees meer...
actie
High Vis t-shirt Oranje
High Vis t-shirt Oranje
€12,50
Excl. btw
Actie
High vis t-shirt geel
High vis t-shirt geel
€13,95
Excl. btw
+31 343 410 110
RWS T-shirt Portwest R413
RWS T-shirt Portwest R413
Excl. btw
Actie
Poloshirt oranje reflecterend
Poloshirt oranje reflecterend
€16,95
Excl. btw
RWS poloshirt Hydrowear Togo
RWS poloshirt Hydrowear Togo
Excl. btw
RWS t-shirt Hydrowear Tampa
RWS t-shirt Hydrowear Tampa
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist

High visibility shirts

Met reflecterende werkshirts ben je altijd goed zichtbaar en deze zijn goed te combineren met een reflecterende werkjas. Wissel jouw werkoutfit ook eens af met een comfortabel reflecterend geel of reflecterend oranje poloshirt

Al deze shirts zijn voorzien van fluorescerende contrastkleuren en zijn gecertificeerd volgens ISO 20471 en bevindt zich in de tweede klasse als het gaat om zichtbaarheid. Hierdoor zijn deze geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden langs wegen met een maximum snelheid tot 50 kilometer per uur. Soms gelden er andere eisen voor hoge zichtbaarheidskledij, bijvoorbeeld door Rijkswaterstaat. Deze hoge zichtbaarheidskledij moeten voorzien zijn van de Rijkswaterstaat (RWS) certificering. 


Reflecterende shirts en poloshirts met de RWS norm
Shirts met de RWS norm voldoen aan de richtlijnen en eisen van Rijkswaterstaat. Deze speciale RWS-norm op signaalkledij is bestemd en verplicht voor alle typen wegwerkers, spoorwerkers, professionals, inspecteurs etc. aan Rijkswegen (A- en N-wegen). De t-shirts en poloshirts zorgen voor een goede herkenbaarheid en zichtbaarheid.

Per 1 juli 2019 is de kleur voor weg- en spoorwerkers veranderd van geel naar oranje. Personen die gezag uitvoeren over anderen, dragen wel gele signaalkledij.