• Lorem ipsum

Werklaarzen dames

14 artikelen

Werklaarzen dames, ideaal voor de hardwerkende dames onder ons. Ons assortiment is voor zowel heren als dames geschikt. De maten van de werklaarzen gaan namelijk van maat 35 tot en met 50, daarnaast hebben sommige werklaarzen ook een smallere pasvorm. Door de smalle pasvorm zijn deze werklaarzen ook geschikt voor dames. 

 

Lees meer...

Stijlvolle werklaarzen

Door de stijlvolle, maar neutrale uitstraling van de werklaarzen zijn deze werklaarzen uitermate geschikt voor dames. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen.

Veiligheidsneuzen werklaarzen

Al onze werklaarzen zijn voorzien van veiligheidsneus. Wil je weten van welk materiaal deze veiligheidsneus gemaakt is? Je vindt dit in het overzicht van de kenmerken van de werklaars (op de productpagina aan de rechterkant).

Werklaarzen dames stalen neus

Een mooi voorbeeld van een dames werklaars met een stalen neus is de rubberen werklaars van Dunlop. Deze werklaars is beschikbaar vanaf maat 36 en beschikt over de S5 veiligheidsnormering. Een belangrijke aanvullende eigenschap van deze werklaars is de SRA certificering; dit betekent dat de werklaars olie- en slipbestendig is.

Werklaarzen dames: veilig en kwalitatief

De dames werklaarzen zijn van goede kwaliteit en kunnen als veilig beschouwd worden. De werklaarzen zijn geschikt voor verschillende soorten beroepen en sectoren. Let hierbij wel op de eigenschappen van de laarzen.