Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Snelle levering
  • 100 dagen retourneren
  • Achteraf betalen
18 Aug 2023

Raben Netherlands

Over Raben Netherlands
Raben Netherlands is een logistiek dienstverlener met 6 vestigingen (Oss, Etten-Leur, Hazerswoude-Dorp, Heerlen en twee in Roosendaal) en bijna 400 medewerkers. Raben transporteert alles wat op een pallet kan, zowel nationaal als internationaal. Als onderdeel van de Raben Group heeft Raben Netherlands directe verbindingen met 14 andere Raben-landen in Europa, waaronder Polen, Italië en Griekenland. Raben is een van oorsprong een Nederlands familiebedrijf. 

Activiteiten van Raben
Raben is gespecialiseerd in groupage pallettransport – import en export – en contractlogistiek. Onderdeel van de transportdienst is het overladen van pallets, het zogenaamde crossdocken. Contractlogistiek omvat alle activiteiten in onze magazijnen, van het picken van goederen tot het voorbereiden van zendingen. Daarbij is het belangrijk dat onze medewerkers veilige en comfortabele schoenen dragen. 

Ervaring met Wear2Work
Wear2Work is al enkele jaren onze vaste leverancier van werkschoenen voor onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. We waarderen de toegankelijke service, de prettige communicatie en ook zeker de snelle leveringen van Wear2Work. Zelfs bij een bestelling op het eind van de werkdag kunnen we rekenen op een levering de volgende werkdag.

raben-quote

Producten die Raben eerder bij ons heeft besteld:

raben-bedrukte-kledij

Stel hier je vraag
Stel hier je vraag