Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Gratis verzending vanaf €99,-
  • Snelle levering
  • 100 dagen retourneren
  • Achteraf betalen
18 Aug 2023

HSM Verhuur

De werkzaamheden
HSM Verhuur voert werkzaamheden uit in de sectoren infrastructuur, bouw en transport. De diensten die zij uitvoeren zijn opgesplitst in het (machine)verhuur, aannemen & transport. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring en een breed netwerk opgebouwd. Op kantoor werken inmiddels 10 medewerkers en zijn er 120 medewerkers operationeel aan het werk.

HSM verhuurt verschillende bouwmachines met daarbij vakkundige mensen. ‘’Daarnaast zorgen we ervoor dat alles tijdig op de juiste plek voor de klant klaarstaat. Het combineren van de verschillende diensten maakt dat HSM een krachtig geheel is, waarin wij elkaar aanvullen en versterken.’’ Aldus Jeannette van der Kolk, werkzaam bij HSM.

hsm-quote

Ervaring met Wear2work
In 2020 was HSM Verhuur op zoek naar een leverancier die hen kon voorzien van nieuwe bedrukte werkkledij. Via de zoekmachine zijn zij vervolgens bij Wear2work terechtgekomen. Sindsdien bestellen ze ieder halfjaar t-shirts, sweaters, reflecterende jassen- en hesjes.

''Iedere werknemer is tevreden over de werkkledij en daarnaast is de communicatie erg fijn. Als een artikel bijvoorbeeld een langere levertijd heeft, dan wordt dat tijdig gecommuniceerd en indien nodig naar een oplossing gekeken. De lijntjes zijn namelijk erg kort en dat werkt prettig!’’

Voorbeelden van bedrukte producten die HSM Verhuur heeft besteld:

hsm-bedrukte-kleding

Stel hier je vraag
Stel hier je vraag