Werkkledij Aalst

    Aalst is de op een na grootste centrumstad van Oost-Vlaanderen en ligt tussen Gent en Brussel in. Veel Aalstenaars zijn opzoek naar een specialist in werkkleding waar men alles kan vinden. Bij Wear2work ben je dan aan het juiste adres. Met meer dan 12 jaar ervaring en bijna 200 verschillende werkbroeken, meer dan 100 werkjassen en meer dan 200 modellen werkschoenen vind je bijna altijd wel iets wat naar wens is.

    Werkkledij in Aalst laten bedrukken

    Ben je opzoek naar bedrukte werkkleding van hoge kwaliteit? Wij werken met de beste materialen en hebben een eigen drukkerij, zo houden we het gehele proces in eigen hand. Je kunt de bedrukkingen gemakkelijk bestellen, vergeet alleen niet het gewenste logo naar ons toe te sturen. Wij versturen dan een proefdruk en na akkoord beginnen we met printen.

    Werkkledij in Aalst en omgeving

    Bestel online op onze webshop en je ontvangt binnen 2 of 3 werkdagen je bestelling in Aalst en omgeving. Ook in de rest van België is het mogelijk om je werkkleding online te bestellen bij ons. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk binnenkomt. Wij zijn premium reseller van merken als Blaklader, Snickers en Dassy. In overleg kunnen wij een paspakket beschikbaar stellen zodat u als bedrijf zeker weet dat de juiste maten worden besteld. Neem hiervoor contact op met onze accountmanager.