• Lorem ipsum

Vrouwen werkbroeken

15 artikelen

Bij Wear2work hebben we veel keuze in dames werkbroeken. Zo hebben wij goedkope dames werkbroeken, schildersbroeken dames, spijkerwerkbroeken dames en nog veel meer. Wij blijven met ons assortiment dames werkkledij altijd voorop lopen. Hierdoor is er altijd wel een dames werkbroek die aansluit op jouw wensen!

Lees meer...
Cargo Clique werkbroek
Cargo Clique werkbroek
€39,60
Excl. btw
Dassy Dames werkbroek Boston
Dassy Dames werkbroek Boston
Excl. btw
Dames stretch werkbroek Blaklader
Dames stretch werkbroek Blaklader
€81,30
Excl. btw
Stretch werkbroek Clique dames
Stretch werkbroek Clique dames
€39,60
Excl. btw
+31 343 410 110
Carhartt Dames Stretchbroek
Carhartt Dames Stretchbroek
Excl. btw
Dames stretch werkbroek Denim Blaklader
Dames stretch werkbroek Denim Blaklader
€104,70
Excl. btw
NIEUW
Dames spijkerbroek West Payper

Vrouwen werkbroeken

Naast werkkledij voor heren heeft Wear2work ook een ruim assortiment werkkledij voor vrouwen. Er zijn veel modellen werkbroeken dames in elke kleur en elke maat. Werkbroeken voor dames hebben een pasvorm die beter aansluit op het lichaam. Deze werkbroeken zitten niet alleen comfortabel, de getailleerde vrouwen pasvorm zorgt voor een betere uitstraling. Zo heeft Wear2work denim werkbroeken voor vrouwen, maar ook schilderswerkbroeken speciaal voor vrouwen! Wear2work heeft ook dames stretch werkbroeken. Deze is zowel beschikbaar in denimzwart en grijs. Ook hebben we zelfs een multifunctionele werkbroek van Dassy speciaal geschikt voor vrouwen. Door de vele zakken is het een multifunctionele werkbroek waar je lang en veel plezier van gaat hebben!

Stretch dames werkbroeken

Het vrij kunnen bewegen in werkkledij wordt door velen steeds belangrijker gevonden. Om deze reden hebben wij ook meer dames werkbroeken met stretch toegevoegd aan ons assortiment. De stretchstof in de werkbroeken zorgt ervoor dat de werkbroek meebuigt in verschillende richtingen. Hierdoor heb je erg veel bewegingsvrijheid als je aan het werken bent. Benieuwd welke werkbroeken dames of dames korte werkbroeken wij aanbieden met deze stretchstof erin verwerkt? Kijk dan eens tussen alle dames werkbroeken in ons assortiment.

Ben jij op zoek naar stoere werkkledij voor vrouwen? Wear2work kan je voorzien van al je dames werkkledij en dames werkschoenen! Bestellingen voor 17:30 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Werkbroeken online kopen of in onze winkel

Vind je het lastig om online werkbroeken dames te bestellen en zou je liever eerst passen? Kom dan naar onze werkkledijwinkel in Wijk bij Duurstede en wij zorgen ervoor dat jij met de juiste werkbroek voor je werk naar huis gaat! Alle werkkledij die je in de webwinkel ziet staan hebben we ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede.